2777
2789
عنوان

درددل

167 بازدید | 19 پست

هرروز حس خوبم نسبت به خودم کمتر میشه ، بدترین اتفاق ممکن اینه ک به دیگران رو بزنی وقت گرفتاریت.

و کسی مقصر نیست جز خودم 

هرقدر میخام فراموش کنم و بگم ناچار بودم ولی باز بیفایدس ...

از طرفی از لحاظ شخصیتی هر کاری میکنم نمیتونم خودمو به اونی ک میخام برسونم دلم میخاد وقتی میفهمم طرفم داره دروغ میگه یا داره ادا درمیاره یا فک میکنه من خرم جواب بدم بفهمونمش ک نه من فهمیدم و از اوناش نیستم ولی باز سکوت میکنم 

بازم مقصر خودمم

ولی خب چیکار کنم؟ کتاب میخونم پادکست گوش میدم ..میفهمم مشکل از کجاست ولی نمیتونم اجراش کنم 

ضعیف نفس، ضعیف اراده هستم .

مردم روزبروز قویتر از دیروزشونن و من روزبروز ضعیفتر میشم.

البته یه بخشیش تقصیر من نیست مشکل از حمایت و محبتیه ک هیچوقت از جانب خانواده نداشتم....و این ترس لعنتی ک بهم القا شده.

وقتی امنیت مالی نداری 

امنیت عاطفی نداری 

امنیت شغلی نداری 

دیگه چجوری محکم باشی.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه امنیت نداری ، پس مقصر نیستی . از چاله درمیایی میوفتی تو چاه. 

فعلا خودت رو بساز ، برو تو حصار امنیت توکل به خدا ، و هر وقت باورش کردی ، میتونی و میدونی با بقیه چطور رفتار کنی.

هر اکانت امیرعباسی میبینم تازه عضو شده پشمام ریخته اکانت اضافه داری از ما دریغ نکن

نه بابا اینم مال دوست رفیق آشناست. چند وقت پیش با یه آقا که خودشو خانم جا زده بود حرفای شوخیهای جنسی می‌کرد دعوام شد فوش فوش کالری 

اقاهستم🚫.      💔😔