2777
2789
عنوان

خواستگارم..

122 بازدید | 10 پست

نمی‌دونم کار اشتباهی میکنم یا نه ولی ی خواستگار دارم که آشنای دوره و کاملا سنتی شغلشم کارمند بانک خونه و ماشین هم داره ولی مشکل سنشه نزدیک ۲۰سال از من بزرگتره چهرش جوونتر از سنشه مامانم میگه موقعیتش خوبه واینا منم ۲۲سالمه خیلی وقته که به عشق و اینجور چیزا فک نمیکنم اما میگم نکنه پشیمون شم🥲

ن بیخیالش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه نتونستی حسی بهش داشته باشی سعی نکن خودتو گول بزنی بحث بحث سن نیستا اصلا قضیه سنو بذار کنار بخدا دختر ۱۴ ساله دیدم عاشق مرد ۳۰ ساله شد ازدواجم کردن و الان ی دختر هم دارن و زندگیشون خیلیم خوبه هرچند همه این مدل ازدواجا ب خوشبختی ختم نمیشه. ولی حالا علیرغم سن این آقا که در برابر شخصیت و طرز فکرشون قابل اغماضه شما به حس درونی خودت فک کن ببین میتونی دوسش داشته باشی؟ میتونی وقتی بهت جملات عاشقانه میگه حس خوب ازش بگیری؟ بهش بگو بمدت باهم در ارتباط باشیم اگه ب نتیجه رسیدیم قبول کنم. امیدوارم خانوادت از اون غیرتیا و حساسا نباشن که اجازه ندن با خواستگارت ی ارتباط کوچیک داشته باشی ب طرز فکرش رفتارش اخلاقش مسئولیت پذیریش و... پی ببری. بهشم بگو ممکنه ب نتیجه نرسیم از الان خودشو آماده کنه بعدا نگه منو سر کار گذاشتی خب بحث ی عمر زندگیه الکی که نیس

خوابم میاد وگرنه تو صفحه میشه تایپ کرد .

اما الان تنها میگم قابل اغماض نیست سنش . بابا زن جون میخواد تو چهل سالگی ای خدا تو چرا برای خودت ارزش قائل نیستی مرد جوون بخوایی چون اهل دوست پسر نیستی باید با هم سن استغفرالله پدرت ازدواج کنی. خواهرم بودی دستاتو به تخت میبستم تا از سرت بی افته ازدواج با این آدم 

اینقدر خوابم میاد خشن شدم 

گلم نازنین م حیف جوونی ات نکن اشتباه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین اگه نتونستی حسی بهش داشته باشی سعی نکن خودتو گول بزنی بحث بحث سن نیستا اصلا قضیه سنو بذار کنار ...

خانوادمم گفتن باهاش در ارتباط باشه که حالا بشناسی واینکه نیازی نیس اطرافیان متوجه شن که اگه نشد داستان درست شه واینا چون اون آقا تو شهر کوچیک زندگی میکنه و همه اکثرا فامیلن ولی واقعا بنظرم برام چندش اوره کسی که بهش حس ندارم بخواد حرفای عاشقونه بزنه یا ابراز احساسات ‌کنه😅

خوابم میاد وگرنه تو صفحه میشه تایپ کرد . اما الان تنها میگم قابل اغماض نیست سنش . بابا زن جون میخوا ...

میدونم🫠از بس مامانم رف رو مخم باعث شد فکر کنم به این موضوع وگرنه قبلش یکی دوتارو رد کردم که دوستام هنوز میگن اشتباه کردی نمیدونم چرا این ترسو انتقال دادن که موقعیت های خوب تا ۲۲سالگیه بقیش هیچی نیس و سنت میره بالا..

خانوادمم گفتن باهاش در ارتباط باشه که حالا بشناسی واینکه نیازی نیس اطرافیان متوجه شن که اگه نش ...

خب پس عین منی ولش کن منم ول کردم و الان هزاران بار بابت عقل و منطقی که خدا بهم داده شاکرم. ی زمانی یکی میاد تو زندگیت که خودت دلت پر می‌کشه از دهنش ی جمله عاشقانه بشنوی این همون نیمه گمشدته هروقت اومد محکم بگیر ولش نکن😂

خب پس عین منی ولش کن منم ول کردم و الان هزاران بار بابت عقل و منطقی که خدا بهم داده شاکرم. ی زمانی ی ...

اره اصن فکرشو کع کردم نمیشه حالا اونایی که رد کردم مسخره نکنن هیچ آبروم پیش فامیلو دوستم میره🫠