haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 549 عنوان ترک دیازپام 179 بازدید | 5 پست بدلیل تومور معده پارسال تا الان دیازمصرف کردم و بعد ازمایش بدون هیچ قرصی تومور از بین رفته نمیدونم چجوری اما ترکیده بدن و صورتم حالا چجوری ترکش کنم (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 1402/11/26 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 549 بدنو صورتت ترکیده؟ لاغر (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
rhaaaaaaaa عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1534 آروم آروم باید دوز مصرفی و مقدار مصرفی رو کم کنی وگرنه یکدفعه قطع کردن عوارض قطع مصرف میاره و بدن با این شرایط جدید سازگاری نداره
haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 549 آروم آروم باید دوز مصرفی و مقدار مصرفی رو کم کنی وگرنه یکدفعه قطع کردن عوارض قطع مصرف میاره و بدن با ... بنظرتون از اینه که لاغرشدم؟؟؟ (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
rhaaaaaaaa عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1534 بنظرتون از اینه که لاغرشدم؟؟؟ عزیزم لاغری شما به مشکل گوارشی و عملی که انجام دادی برمیگرده