2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قزوین یه شهره شبیه تهران فقط بنظرم شلوغیش کمتره مدرنیتش از تهران کمتره الودگیش بنظر کمتره و بیشتر از تهران برف میشینه تو شهرش... کلا میشه گفت ارامش بیشتری از تهران داره ولی اب و هواش اونقدر تفاوتی نداره شاید خیلی کم تفاوت بینشون باشه مثلا تهران یکم خشکتر باشه همین.. درمورد امکاناتم بد نیست ولی خب هیچجا امکانات تهران میدونی که نداره 

Oh baby

جاهای تاریخی داره مثلا یه بازارچه داشت یه خونه قدیمی تاریخی بود همچین چیزی از بچگیام یادمه کلا بافت سنتی بامزه ای داشت تو دیدنی هاش فک کن وسط خیابون یه همچین بافت سنتی ای ب چشمت میخوره برا من جالب بود

Oh baby
منم  ۸۸ تا ۹۲ بودم خیلی دلم برا اونجا تنگ شده هنوز خوابشو میبینم دانشگاه بین الملل بودم

پس هم سنیم تقریبا🥰

من بین الملل نبودم غیر انتفاعی بودم یه لخظه فکر کردم از دوستام باشی چون دیگه خبری ازشون ندارم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پس هم سنیم تقریبا🥰 من بین الملل نبودم غیر انتفاعی بودم یه لخظه فکر کردم از دوستام باشی چون دیگه خب ...

نمی دونم چرا هرگز نمی تونم اون دوران رو فراموش کنم خیلی شبا خواب هم اتاقیامو میبینم یادش بخیر

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
نمی دونم چرا هرگز نمی تونم اون دوران رو فراموش کنم خیلی شبا خواب هم اتاقیامو میبینم یادش بخیر

اتفاقا منم خوابشو میبینم 

خیلی دوران خوبی بود خیلی .من واقعا بهم خوش گذشت

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اتفاقا منم خوابشو میبینم  خیلی دوران خوبی بود خیلی .من واقعا بهم خوش گذشت

منم همینطور من ازدواج کردم همسرم خیلی دوست دارم ولی دو سه ماه آخر دوران دانشجوییم با یه آقایی آشنا شدم سالها بعدشم صحبت میکردیم ولی دیگ تموم شد سنش کمتر من بود نذاشتن ازدواج کنیم هنوزم خواب میبینم میرم قزوین دنبالش می گردم

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔