2777
2789
عنوان

کات رابطه ....

590 بازدید | 68 پست

سلام دوستان 

من خواب دیدم پری شب کسی که ۸ماه پیش ازش جدا شدم بهم پیام داده بود که خواهرم گفته دیگه باید فراموشت کنم 

دیشب خواب دیدم همش دنبالم میاد و من ازش فرار میکنم 

من خودم کات کردم چون شرایط به هم رسیدنمون وجود نداشت من از همه جا دیلیلت اکانت کردم سیم کارتمم سوزوندم 

اونم گفت به خاک مادرم دیگه هرگز ازدواج نمیکنم 

تعبیر خوابم چی میتونه باشه یعنی الان بازم حالش بده من خیلی ناراحتشم دوست دارم حالش خوب باشه تشکیل خانواده بده 

نمیدونم خیلی عذاب وجدان دارم براش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا 

ممکنه خیلی دلتنگ باشه 

من از یه آدمی جدا شدم و کاملا فراموش کردم 

بعد مثلا اتفاق می افتاد دو روز به شدت تو فکرش بودم یعنی تو فکرم می اومد بی دلیل 

و بعد یکی دو روز بهم پیام میداد یا زنگ میزد 

بیچاره اون 🥲

خیلی ناراحتشم مادرش رو از دست داده بود و همیشه ناراحتش بود 

۳بار اومد خواستگاری بابام ردش کرد خیلی برای اینکه بتونه انتظارات بابام رو برآورده کنه فشار روش بود ولی خوب من دیگه نخواستم عذابش بدم رهاش کردم تا بتونه بره با کس دیگه و از این همه عذاب نجات پیدا بکنه چون تهش بابام راضی نمیشد و عمر اون بیچاره هدر میرفت 

ممکنه خیلی دلتنگ باشه  من از یه آدمی جدا شدم و کاملا فراموش کردم  بعد مثلا اتفاق می ا ...

من خیلی بیخیالش شده بودم ۳روزه به شدت دلتنگ شدم و گریه میکنم دلم برا مظلومیتش کبابه ولی با بی رحمی رهاش کردم که دلش برام تنگ نشه و بره پی زندگیش 

من خیلی بیخیالش شده بودم ۳روزه به شدت دلتنگ شدم و گریه میکنم دلم برا مظلومیتش کبابه ولی با بی رحمی ر ...

منم با یک نفر اینکارو کردم 🥺🥺🥺 ده سال قبل ... و همین امسال از یه طرفی پیدام کرد پیام داد که افسردگی شدید گرفته و هنوزم لباسی که براش خریدم می پوشه و گفت هنوزم عاشقمه

منم با یک نفر اینکارو کردم 🥺🥺🥺 ده سال قبل ... و همین امسال از یه طرفی پیدام کرد پیام داد که افسرد ...

🥺🥺🥺🥺عاشقی بدترین درد دنیاست بیچاره چقدر سخت بوده ده سال خیلی زیاده 

من مجبور بودم ترکش کنم اگر ترکش نمیکردم زیر فشار و ناامیدی له میشد الان دیگه هیچ استرس و نگرانی نداره تو زندگیش راحت شده 

🥺🥺🥺🥺عاشقی بدترین درد دنیاست بیچاره چقدر سخت بوده ده سال خیلی زیاده  من مجبور بودم ترکش کنم ...

آره خیلی

اما من مجبور بودم رهاش کنم .چاره ای نداشتم . 

اما عذاب وجدان هم دارم ناراحتم 

خداکنع بتونه به زندگی عادی برگرده. عاقبت بخیر بشه

از حال روزش خبر نداری الان در چ حاله؟ 

نه خبر ندارم خطامو سوزوندم که کامل ازم ناامبد بشه و دست رو قرآن گذاشتم که دیگه بهش برنمیگردم 

به نظرم حالش بهتر از زمانیه که با من بود داشت زیر فشار ناامیدی و بلاتکلیفی له میشد