2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

114 بازدید | 16 پست

درد تخمدان ،تیر کشیدن اطراف ناف ،درد لکن، درد زیر شکم ،کمر درد ،درد در  دهانه رحم 

کسی اینارو با هم داشته  ،خیلی دارم ازیت میشم ،دکترمم هفته دیگ سه شنبه میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر میاد عفونته من فقط یه بار اینجوری شدم وقتی دستشویی هم میری درد داری؟ من احساس میکردم وقتی م ...

نه تو دستشویی درد ندارم،ولی وقتی پاهامو جم میکنم تو شکمم زیر شکمم درد میگیره

نه فقط ی بار شک دارم اون چند ساعت بعد پاکیه پریودم بود 

این دردا بیشتر نشونه بارداری و پریوده حالا بستگی داره به شانست و اینکه تو رحمت چه اتفاقیی افتاده اونروز 

تخمکی آزادشده و اسپرمک شیطونی خودشو رسونده به تخمک یاااا نه اخه علایم پری هم ۱۰روز قبل پری نمایان میشه

این دردا بیشتر نشونه بارداری و پریوده حالا بستگی داره به شانست و اینکه تو رحمت چه اتفاقیی افتاده اون ...

من هیچ وقت علایم پری ندارم ،از ی طرفم اولین باره اینجور درد دارم،همس حس میکنم فیبرومه

من هیچ وقت علایم پری ندارم ،از ی طرفم اولین باره اینجور درد دارم،همس حس میکنم فیبرومه

فیبروم خونریزی زیاد علامتشه صبر کن اگر از موعدت گذشت پریود نشدی برو آزمایش بده شاید حامله ای

فیبروم خونریزی زیاد علامتشه صبر کن اگر از موعدت گذشت پریود نشدی برو آزمایش بده شاید حامله ای

ان شاالله خدا ب جا من ب کسایی ک در انتظارن بده،هفته دیگ دکترم میاد احتمالا میرم سونو کنم ،خیلی ترسیدم دیگ

2828
2791
2779
2792