2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم 🙂💔

292 بازدید | 14 پست

داره ۶ ماه میشه که رفته 

دو سال و نیم باهم بودیم 🙂💔

خسته شدم از دلتنگی

هر شب هرشب همش دلم تنگ و فراموش نمیشه لعنتی :)

امشب با اکانت فیک از طرف یکی دیگه بهش پیام دادم و گفتم حرفا دلمو که حداقل بدونه سبک بشم هر چند اهمیت نمیده 🚶🥀

غرورم شکست پشیمونم ولی از طرفی ام دلتنگی روی دلم سنگینی می کنه ...

چیکار کنم 😔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن.شش ماهه ک رفته.رهاش کن.اگه مال تو باشه برمیگرده.اگه برنگشت مال تو نیست

اگه بدونی چجوری ولم کرد رفت باورت نمیشه :))))))

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چی گفت 

خواب الان مطمئنن..... فک کنم طبق معمول یا بلاک کنه یا جواب نده :)

خواب الان مطمئنن..... فک کنم طبق معمول یا بلاک کنه یا جواب نده :)

خیلی حس بدیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
درکت‌میکنم‌عزیزم‌اینجوری‌دیگه‌هی‌منتظر‌ برگشتنش‌نیستی.

درسده غرورم شکست ولی حداقل یکم سبک میشم😔

چرا کات کردید  کدوم پیشنهاد داد؟

بعد دو سال ‌ونیم بی دلیل ولم کرد رفت بی خدافظی بلاک شدم :) بعد چند ماه که همش پیگیر بودم جواب داد گفت دلیلی برای. رفتن ام نداشتم و طوری برخورد کرد که انگار اصلا منو نمی شناخت 😔💔

بعد دو سال ‌ونیم بی دلیل ولم کرد رفت بی خدافظی بلاک شدم :) بعد چند ماه که همش پیگیر بودم جواب داد گف ...

ارتباطمتون حضوری  بوده ؟

این هنوز برا رابطه بالغ نشده از هیجان رل زده یهو رها کرده 

متاسفانه خیلی ها همینن