2777
2789
عنوان

منه خر چمه؟؟؟؟

113 بازدید | 7 پست

رو یکی کراشم همیشه وقتی تو ی جایی هستم ک ایشونم حضور داره موقع تموم شدن مراسم بدو بدو میرم جلوی درب خروجی آقایون وایمیستم تاااااببینمش تواین مدت فک کنم فقط یبار نگام کرده کلا هیچ جنس مخالفی رو نگاه نمیکنه بعدددد هروقت منو میبینه اخم میکنه روشو میکنه اونور ولی باز احساساتم درگیرشه و باز میخوام ببینمش واقعا چمه خودم چندشم میشه از رفتارام ک خیلی تابلو وایمیستم ببینمش نمیدونم بدش میاد ک مثلا آقایون دیگ ایم موقع خروج میبینن یاچی کلا محل سگ نمیده بهم

این کارا رو نکن پشیمون میشی بلانسبت مثل چی 

این مردا جنبه ندارن اسم میذارن روتا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدامیدونم کاراشتباهیه ولی دلم فقط میخواد ببینمش😭😭😭😭

خوشش بیاد خودش میاد

خودتو کوچیک نکن 

با وقار و متین و خانوم باش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چطو فراموشش کنم😔😔😔

چرا انقدر سخت میگیری؟

فراموش کردن کدوم خاطرات دو نفره یا حرفای عاشقانه یا .... برات سخته؟

بیخودی تو ذهنت یه آدمو پروروندی.تو فقط رو یک نفر کراش داری همین.

اون به شما حسی نداره تمام.

به زندگیت برس.