2777
2789
عنوان

بی حس شدم…

95 بازدید | 5 پست

بچه ها من دوتا دوست پسر داشتم قبلا اولی رو عاشقش بودم ناجورررررر بهم خیانت کرد ازدواج کرد 

ب سختی تونستم خودمو و روحمو ترمیم کنم دوسال طول کشید بعدش با ی پسری دیگ اشنا شدم ب حدی ادم خوب و مهربونی بود عاشقش شدم این عشق خیلی ارامش بخش بود حالم باهاش خوب بود ولی اینم ولم کرد چون بقول خودش شرایط ازدواج نداشت پا گذاشت رو همه قولاش و بدون در نظر گرفتن احساسم و محبتام رفت ….

الان چند ماه میگذره عادت کردم ولی ب حدی بی احساس شدم ک تمام موقعیتا خوبو وپسرایی ک واقعا خوبنو رد میکنم اصن دیگه نمیتونم هیچ احساسی برام نمونده بی حس ترینم …😢😢😢از طرفی احساس تنهاییم خیلی میکنم دلم همدم میخواد 

حرفاتون برام ارزشمنده اگه تجربه ای داشتید یا حرفی دارید بزنید. بهم

یه مدت اینه ، بعدش باز خوب میشی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم

باز میشه این در

صب میشه این شب .

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃