shagayeg22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 82 عنوان تورو خدا بیایید دارم دیونه میشن 102 بازدید | 6 پست من پسرم دو سال و سه ماهشه دچارتیک عصبی شده تا استرس مگیره پشت هم پلک می کنه و دستشو تکون میده خیلی نگرانم ازهرکی پرسیدم میگن خوب نمیشع کسی تجربه داره 1402/11/26 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13803 گوه خورده هر کی گفته خوب نمیشه عصبیش نکن ی مدت هم فضا رو اروم نگه دار بیشتر ببرش بیرون بخدا هم توکل کن خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
shagayeg22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 82 گوه خورده هر کی گفته خوب نمیشه عصبیش نکن ی مدت هم فضا رو اروم نگه دار بیشتر ببر ... یعنی شما تو اطرافیان دیدین؟ تو همین نی نی سایت تاپیتک های قبلو که دیدم همع گفتن باداروم درس نشده دارم می میرم ازاسترس قلبم درد گرفت تا یه چیز میشه پسرم همزمان چشم ودستش تیک می زنه ای خدا
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13803 یعنی شما تو اطرافیان دیدین؟ تو همین نی نی سایت تاپیتک های قبلو که دیدم همع گفتن باداروم درس نشده&nbs ... اره عزیزم دیدم بعدش بچه خوب شده تو سن سه یا چهار اینجوری بود بعد یکی دو سال کامل خوب شد نباید عصبی بشن خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
shagayeg22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 82 اره عزیزم دیدم بعدش بچه خوب شده تو سن سه یا چهار اینجوری بود بعد یکی دو سال کامل خوب شد نباید ... اخه پسرم علائم دیگه ام داره همش یه چیر می خواد همش تکرارمی کنهبعد وقتی ندم بهش پشت هم پلک می زنه و دستاشم تکون میده ازاینورم عصبیه
simge عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 13803 اخه پسرم علائم دیگه ام داره همش یه چیر می خواد همش تکرارمی کنه بعد وقتی ندم بهش پشت هم پلک می زنه و ... ببر دکتر بچه رو خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه