2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته😭😭

91 بازدید | 14 پست

امروز بابام از بیمارستان مرخص شد

با کلی ذوق و شوق میگف خواهر برادرام میان سر میزنن

عمه هام و عموهام حتی زنگ نزدن بپرسن مرخص شده یا نه😭😭😭

فقط فامیلای مادریم اومدن و پیگیر حالش بودن

دلم خیلی ب حال بابام میسوزع😭😭😭

خبر دارن مرخص شده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی بمیرم آخه چرااااا باباها اینقدرررر مظلومن مثل پروانه دورش باش دلش نگیره خدا بهش عمر طولانی و ...

اره وقتی اومد رسیدگی کردم بهش

امااا چ فایده دلش خوشه ک خواهر برادر داره

دلم خیلی برای مظلومیتش میسوزه 

زودم بغض میکنه و گریش میگیره😭😭😭

اصلا پیگیر نشدن کلا بیخیالشن!!!

خب نمیشه زنگ بزنی دعوتشون کنید شام یا نهار بیان خونتون برا حال روحی بابات.

واقعا متاسفم براشون ، الان باید بیان دور بابات باشن ، خیلی دل سنگن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب نمیشه زنگ بزنی دعوتشون کنید شام یا نهار بیان خونتون برا حال روحی بابات. واقعا متاسفم براشون ، ال ...

دقیقااا

نه ولشون کن اصلا لیاقت ندارن

ب مامانم گفتم دیگ ادم حسابشون نکن

برعکس فامیلای مادریم اومدن خونمون🥲🥲🥲

دقیقااا نه ولشون کن اصلا لیاقت ندارن ب مامانم گفتم دیگ ادم حسابشون نکن برعکس فامیلای مادریم اومدن ...

خدا خیرشون بده ، درد و بلاشون بخوره تو سر خانواده پدریت

ببخشبد ولی واقعا ناراحت شدم نتونستم خودمو کنترل کنم

ن عزیزم حرف درستی زدی!!!🥲

دور پدرتو شلوغ کنن ، درسته خانواده خودش یه چیز دیگن ، ولی دورشو شلوغ کنید