ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب نمیشه زنگ بزنی دعوتشون کنید شام یا نهار بیان خونتون برا حال روحی بابات.
واقعا متاسفم براشون ، الان باید بیان دور بابات باشن ، خیلی دل سنگن
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
دقیقااا نه ولشون کن اصلا لیاقت ندارن ب مامانم گفتم دیگ ادم حسابشون نکن برعکس فامیلای مادریم اومدن ...
خدا خیرشون بده ، درد و بلاشون بخوره تو سر خانواده پدریت
ببخشبد ولی واقعا ناراحت شدم نتونستم خودمو کنترل کنم
دور پدرتو شلوغ کنن ، درسته خانواده خودش یه چیز دیگن ، ولی دورشو شلوغ کنید