2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شوهر شما هم همین مشکلو داشت الان خوب شده؟

بله همین مشکل را داشت بعد از استفاده دارو تعداد اسپرمها کمی رفت بالاتر و بچه دار شدیم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میشه توضیح بدی چقدر بود و چ دارویی خورد و چقدر طول کشید که خوب شه

ببین قضیه برای خیلی سال پیش هست دقیق یادم نیست چقدر بود ولی می‌دونم خیلی کم بود اسم داروهاشم یادم نیست ولی یکیش ویتامین e بود،شوهرم ۶ ماه خورد آزمایش داد تعداد اسپرمها بالا رفته بود ولی دیگه داروها را نخورد و خود سر قطعش کرد می گفت ریزش مو می گیرم  می گفت اصلا دیگه بچه نمی‌خوام ،یک مدت هم گرمی جات، مثل بادام گردو عسل زیاد  خورد دیگه چند ماه بعدش باردار شدم

ببین قضیه برای خیلی سال پیش هست دقیق یادم نیست چقدر بود ولی می‌دونم خیلی کم بود اسم داروهاشم یادم نی ...

خب خداروشکر که جواب گرفتین 

کاش خدا واسه ماهم معجزه کنه 😔

خب خداروشکر که جواب گرفتین  کاش خدا واسه ماهم معجزه کنه 😔

ان شالله می‌کنه ،اصلا نگران نباش

دکتر من می گفت اگر مرد حتی یک اسپرم سالم داشته باشه می‌تونه بچه دار بشه ،می گفت اما اگر مشکل از طرف خانم باشه یکم سخت میشه

ان شالله می‌کنه ،اصلا نگران نباش دکتر من می گفت اگر مرد حتی یک اسپرم سالم داشته باشه می‌تونه بچه دا ...

اینقدر تو اینترنت سرچ کردم کامل ناامید شدم

همش زده ای وی اف و ای یو ای 

باز با خودم میگم خب دکتر شاید یه چیز میدونه که اول قرص داد اما باز یهو ته دلم خالی میشه هر بار که پریود میشم خیلی دلم میشکنه

اینقدر تو اینترنت سرچ کردم کامل ناامید شدم همش زده ای وی اف و ای یو ای  باز با خودم میگم خب د ...

غصه نخور آن شاالله خدا کمکت می کنه، دیر و زود شاید بشه ولی نا امید نباش آن شاالله داروها جواب بدن

غصه نخور آن شاالله خدا کمکت می کنه، دیر و زود شاید بشه ولی نا امید نباش آن شاالله داروها جواب بدن

پس واقعا فکر میکنی با دارو احتمال خوب شدن هست؟ حرفات دلگرمم کرد