2777
2789
عنوان

۳۰ سالگی

152 بازدید | 13 پست

سلام.من امسال ۳۰ سالم شده دیگه احساس میکنم  دیره برای انجام بعضی کارها دیگه سنم رفته بالا 

مثل عمل زیبایی فکم که از کودکی رو مخمه و اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام.شما هم تو ۳۰ سی سالگی این. احساس و داشتین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نشدم ولی نزدیکم 

ولی دیر نیست به این فکر کن ۴۰ سالت شده و ده ساله عمل زیبایی کردی 

یا ده ساله یک مهارت یاد گرفتی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من ۳۷ سالمه هنوز تو سن ۲۴ سالگی موندم چی میگی خواهر 🙃 امید به زندگیت صفره ها

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

شوهرم هم نمیزاره عمل کنم میگه زیاد نیست مشکلت ولی هر روز خودم و تو آینه نگاه میکنم از خودم بدم میاد به خاطر این که فکم یه کم جلوه و صورتم هم کشیده است الان خیلی حسرت میخورم چرا مجردی ابن کار و نکردم 

منم هم ۱۵ روز دیگه سی سالم میشه و فکر میکنم پیر شدم و از آلن مثل خانمای بزرگسال رفتار میکنم به خودم ...

اعتماد به نفست ببر بالا تا پوستت سالمه و توانایی حرکت داری زندگی شادابی داشته باش این سنگین رنگینا هیچکس خوشبخت نکرد

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹