2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

62 بازدید | 6 پست

من تو عقدم (جشن نگرفتیم)قراره بعدا بگیریم 

بعد کنکور دارم کلاس رفتم بعد ب نامزدم میگم پول کلاسو بزنه میگ ب من ربطی نداره ب بابات بگو اون موظفه(قبلا پول کلاس اینا رو میداد) ولی الان نمیدونم چش شده منم گفتم اوکی بعد دیگ ب بابام‌گفتم پول بزنه واسه آموزشگاه من حق دارم ناراحت بشم؟ نگید وضعش خوب نبوده چون گفتم تو ک نمیتونستی خب میگفتی ن اینکه با لحن بد بگی من نمیدم پولو 🥲💔بعد گفته ب من ربطی نداره برای بعد عروسی 

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش اون لحن بد همون اصطلاح کشتن گربه در حجله هست میخواد مردانگیش رو به رخت بکشه هنوز وارد نیس تجربشو نداره 

کم و زیاد داره ناراحت نشو 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نگران نباش اون لحن بد همون اصطلاح کشتن گربه در حجله هست میخواد مردانگیش رو به رخت بکشه هنوز وارد نیس ...

🥲خیلی بد گفت واقعا حس بدی گرفتم من از اونا نیستم و تو خانواده پدریم هیچی کم نداشتم 🥲و اولین بار این حرفو شنیدم 

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
🥲خیلی بد گفت واقعا حس بدی گرفتم من از اونا نیستم و تو خانواده پدریم هیچی کم نداشتم 🥲و اولین بار ای ...

با ورود ادم جدید به زندگیت حرفای جدید و رفتارای جدید هم میاد پس اونا روتشخیص بده تجربه کن و نگذار به ارامشت لطمه بزنن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد