2777
2789

منکه اصلا نمیزارم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم اب تو گوشت نمیره؟؟؟؟ مشکل شنوایی نداری؟؟

ن خداروشکر ندارم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

فضولی نباشه چه جوری موهاتو میشوری اب نمیره؟؟؟

مث همه میرم زیر دوش سرم راست میگیرم زیر دوش میشورم تو گوشت عفونت داره 

اره میدونم داره چون همه اش اب میره حتی با وجود گوشگیرمم اب میرفت 

لگ درد داره پس عفونت داره برو پیش دکتر گوش شوهرمم همینجوریه توی گوشش آب بره درد میگیره از اون پرده گوشش پاره شده باید عمل کنه دکتر که رفت گفت باید عمل بشه 

لگ درد داره پس عفونت داره برو پیش دکتر گوش شوهرمم همینجوریه توی گوشش آب بره درد میگیره از اون پرده گ ...

من از بچگی مشگل اب رفتن گوشو داشتم و تو بچگی دکتر گوشمو شستشو داد و بلاخره حرف زدم یعنی ۵ سالگی حرف زدم قبل اون حرف نمیزدم اگه میشد میرفتم شستشو میدادم گوشممو ولی نمیتونم 

من از بچگی مشگل اب رفتن گوشو داشتم و تو بچگی دکتر گوشمو شستشو داد و بلاخره حرف زدم یعنی ۵ سالگی حرف ...

اها انشالله زود خوب بشی 

اها انشالله زود خوب بشی 

مممنونم عزیزم بعد فضولی نباشه شوهرت مشکل شنوایی نداره؟؟

من که قشنگ میفهمم شنواییمم ضعیفه تو اشپزخونه باشم یکی زنگ خونه رو بزنه نمیشنوم باید تو پذیرایی باشم تا بشنوم 

مممنونم عزیزم بعد فضولی نباشه شوهرت مشکل شنوایی نداره؟؟ من که قشنگ میفهمم شنواییمم ضعیفه تو اشپزخون ...

مثلا در اون حد ن  شاید بعضی وتا ی چیزو دو بار بگم اینجوری 

مثلا در اون حد ن  شاید بعضی وتا ی چیزو دو بار بگم اینجوری

ولی میدونی من دیروز نون خریدنی یه خانمه سن بالا بود یه چیزی پرسید هی گفتم بله بله نه میشنیدم منظورش چیه نه میفهمیدم 

ولی میدونی من دیروز نون خریدنی یه خانمه سن بالا بود یه چیزی پرسید هی گفتم بله بله نه میشنیدم منظورش ...

باید بری دکتر زود تر برو تا دیر نشده الان ممکنه با ی دارو حل بشه ولی چند وقت دیگ شاید با دارو خوب نشه گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز