2777
2789
عزیزم ببخشید  میشه یه خرده توضیح  بدی چند جلسه باید برای بیکینی برم باید چیکار ا بکنم کلن؟ ...

ببین اول ۸ جلسه میری بعد ۲ ماه یکبار بعد ۶ ماه یکبار شارژش میکنی بعد سالی یکبار بعد از ۸ جلسه ۹۰ درصد موها ریخته اگرم در بیاد چندتا دونه کرکیه آره موها در میاد بعد میریزه تقریبا جلسه اول ۶۰ درصدش میریزه هیچ کاری نمیخواد بکنی روز قبل شیو میکنی و میری اگر هم رو درد خیلی حساسی میگن پماد زایلاپی خیلی خوبه ولی من استفاده نکردم

ببین اول ۸ جلسه میری بعد ۲ ماه یکبار بعد ۶ ماه یکبار شارژش میکنی بعد سالی یکبار بعد از ۸ جلسه ۹۰ درص ...

مرسی مهربون. فقط اینکه  چند تا سوال اینو نفهمیدم ۸ جلسه اول رو هر چند روز یا چند وقت یک بار باید برم؟ واینکه بعد هر جلسه  که بر میگردم خونه  موها رو نزنم تا روز  جلسه بعدی ؟ یعنی روزای قبل دیگه شیو نکنم .؟ یعنی  همون روز کافیه فقط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم.۸ جلسه اول رو ماهی یه بار.بعد از لیزر تا دوهفته نباید شیو کنی بعد از دو هفته اشکال ...

مرسی مهربونم ❤️🙏.اون پماد داروخونه ها دارن ؟ قبل لیزر بزنم یعنی بمالم همونجا رو بیکینی  یا خودشون دارن؟

عزیزم تا حالا انجام ندادم میشه بگی برای بیکینی  چند جلسه لازمه برم. بعد اینکه هر سری قبل رفتن م ...

عزیزم بدن هر کس متفاوتی و بیکینی ب دلیل این ک یک جای هورمونی هست و مرطوب دیر تر ریزش داری یعنی ریزش داری ولی از اون طرف رویش داری 

۲۴ساعت یا ۱۲ساعت قبل از لیزر با ژیلت خوب خوب شیو کن و مواظب باش ک کامل شیو کرده باشی  برا من از جلسه پنجم موها شروع کرد به ریزش 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️