2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید

عزیزم نیم ساعته سوییچ هرچی میزدم بهش در باز بشه باز نمیکرد اصلا تا اخرش ایینه ها فقط باز شد بعدش سوییچ زدم اونجوری باز بشه ماشین آجیل کشید بازم نکرد 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

سر در میاری ازش؟؟  الان من گیر کردم بخاطرش

از چ لحاظ سوارش میشدم تا این حد به دردت میخوره؟ ولی در کل راضی نبودیم ازش با اینکه صفر خریدیم ولی دایم خراب میشد صفحه کلاجش و اینا 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
عزیزم نیم ساعته سوییچ هرچی میزدم بهش در باز بشه باز نمیکرد اصلا تا اخرش ایینه ها فقط باز شد بعدش سوی ...

پیش میاد ببر نمایندگی برای ماهم هر ازگاهی قاطی میکرد هرچی می‌زدی در باز بشه باز میشد دوباره زود قفل میشد باز میکردی آژیر میکشید

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
ریموت رو برات عوض میکنن 

ب این زودی دیگه خراب شده بعد ببخشید عزیزم سوییچ تو افتاب هم باشه ممکنه اینجور بشه؟  اخه الان گیرم داده

ماشینم نوهه فقط تصادف کرده سمت گلگیر ربطی ک بهش نداره؟ 

نه ربط نداره با ریموت زاپاس امتحان کردی 

ب احتمال زیاد قفل مرکزیش ایراد داره بری برات عوض میکنن یا ممکنه باتریاش ضعیف باشه  

از چ لحاظ سوارش میشدم تا این حد به دردت میخوره؟ ولی در کل راضی نبودیم ازش با اینکه صفر خریدیم ولی دا ...

پایین ب اون بنده خدا گفتم گرفتارم کرده ماشین نو 😭😭 باز نمیکنه در ماشین آجیل میکشه همش

پیش میاد ببر نمایندگی برای ماهم هر ازگاهی قاطی میکرد هرچی می‌زدی در باز بشه باز میشد دوباره زود قفل ...

فردا پنجشنبه اس هم نمایندگی بازه الان گیرم داده 

فردا پنجشنبه اس هم نمایندگی بازه الان گیرم داده 

باید از قبل نوبت اینترنتی بگیری