2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس...

77 بازدید | 12 پست

ای خداااااا چرا اینجوریم چرا نمیتونم فراموش کنم چرا همش ذهنم خرابه ... امروز شوهرم رفت حمام به خودش رسید رفت بیرون همش میگم نکنه دوباره خیانت می‌کنه نکنه واسه ولنتاین به خودش رسیده خیلی حالم بده چیکار کنم که بهش فکر نکنم ؟؟؟ الان بهش زنگ زدم میگه بازارم گفت کار دارم نمی‌دونم چیکار می‌کنه گفتم بیا بریم باهم خرید میگه الان نمیتونم بعدا میام😭😭😭😭😭

خیانتشو فهمیدم قسم خورد و قول داد دیگه اینکارو نکنه به جاهای باریک کشیده التماسم کرد که ولش نکنم خودشو درست می‌کنه ولی من ذهنم درست نمیشه نمیتونم فراموش کنم نمیتونم بهش اعتماد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فقط پیام دیدم خودش هم میگه فقط پیام بوده ولی نمی‌دونم چقدر راست میگه

خب اگه بخشیدی و موندی دیگه فراموش کن چون بیشتر خودتو عذاب میدی 

لباس خوب بپوش و غذای خوب آماده کن وقتی اومد ازش استقبال کن و با آرومی و مهربونیت بهش بگو که دیر کردی نگرانت شدم 

خدایا شکرت🤍
خب اگه بخشیدی و موندی دیگه فراموش کن چون بیشتر خودتو عذاب میدی  لباس خوب بپوش و غذای خوب آماده ...

خیلی دلم میخواد اینجوری باشم ولی چون هیچکیو ندارم باهاش حرف بزنم آنقدر سرریز میشم که به خودش میگم و آخرش هم پشیمون میشم از حرفم ولی حال هردومونو بد میکنم دست خودم نیس