2789
عنوان

دخترم.....

414 بازدید | 17 پست

دخترم ۱۳ سالشه ک  چند وقته که به شدت اعتماد به نفسش اومده پایین..یک بار داشت با خودش حرف میزد که من شنیدم میگفت من بدترین آدم دنیام...من چند بار سرش داد زدم ولی بعدش باهاش خوب بودم ...توی مدرسه هم هم میزیش خیلی پولداره و مامان و باباش براش چیز های گرون میخرن و هر هفته هم کلی لوازم و تحریر میخره و به وسایل کهنه ی دختر من هم میخنده ولی دخترم خیلی نمیگه اینو میخوام اونو میخوام...روش نمیشه بگه و ساکته...جدیدا اینجوری شده چی کار کنم؟؟؟

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

بگو از لحاظ درسی از ا نا جلو بزن

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو از لحاظ درسی از ا نا جلو بزن

دخترم خداروشکر درسش خیلی خوبه و مشکلی نداره....ولی اون دوستش نمره هاش خیلی پایینه

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

همشون تو سن بلوغ اینطوری میشن ی دوره ای داره تموم میشه 

واقعا؟؟ خداروشکر🥺🥺

سر دختر نو جوان داد نزنین 

دخترم مشکلی نداره حرف گوش کنه فقط یکی دوبار سرم از سرکار درد میکرد سرش حسابی خالی کردم😭😭😭😭😭😭😭😭