بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوپری محلمون از همسایه مون امروز به خاطر همین فجرانه کلاهبرداری کرده
ای وای😪 منم اومدم ببینم جریان چیه ، اگه میشه فقط از 220 هزار تومن خرید کرد و از اصلریارانه کم نمیشه بگیرم، چون جایی خوب راهنمایی نمیکنن مردم سرشون کلاه میره
ای وای😪 منم اومدم ببینم جریان چیه ، اگه میشه فقط از 220 هزار تومن خرید کرد و از اصلریارانه کم نمیشه ...
همسایه مون 4 نفرن کارت بانکی شوهرش رو برده سوپری محل مون که کالا بگیره سوپری محلمون گفته نمیخواد کالا بگیری بیا من کل مبلغ فجرانه تون رو نقدی پرداخت کنم برو هر چی میخوای خرید کن خودت بعد اینم کارت بانکی و شماره کارت ملی شوهرش رو داده به سوپری محل مون خلاصه 400 هزار نومن پول نقد دادی به همسایه مون واسه 4 نفر در صورتی که باید 900 هزار تومن به همسایه مون پول میداده سوپری محلمون حالا همسایه مون میگه سرم کلاه گذاشته چیکار کنم تو این مستأجری
همسایه مون 4 نفرن کارت بانکی شوهرش رو برده سوپری محل مون که کالا بگیره سوپری محلمون گفته نمیخواد کالا بگیری بیا من کل مبلغ فجرانه تون رو نقدی پرداخت کنم برو هر چی میخوای خرید کن خودت بعد اینم کارت بانکی و شماره کارت ملی شوهرش رو داده به سوپری محل مون خلاصه 400 هزار نومن پول نقد دادی به همسایه مون واسه 4 نفر در صورتی که باید 900 هزار تومن به همسایه مون پول میداده سوپری محلمون حالا همسایه مون میگه سرم کلاه گذاشته چیکار کنم تو این مستأجری