2777
2789
عنوان

ی پسره خیلی خوشکل

207 بازدید | 19 پست

چن روز پیش ت خیابون بهم شماره داد

حالا من شارژ ندارم بهش بزنگم 😄😄

ینی با خط اصلیم نمیتونم بزنگم بش

اون خطمم ک ش نداره     کارتمم رمز ۲ نداره

اون دوتا گوشی داشت ولی اون شماره ای ک بم داد هیچ برنامه مجازی ندارع 

خطش همراه اوله نمیتونم با ایرانسل بش درخاس تماس بدم 

صب رفتم بیرون یادم رف ش بگیرم

اینم ع شانش مااااا😅 بدبخ چش انتظاره

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکالی نداره اون یکی ها جبران میکنن زنگ میزنن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من اصلا شماره نمیگیرم 

یکیش میگفت تو فقط بام حرف بزن روزی ۱۰۰ برات شارژ میگیرم گفتم گم شو 🤣🤣🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

هنوز نسل شماره دادن تو خیابون منقرض نشده؟

واقعا تو خیابون دنبال شریک زندگی میگردید؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
نگران نباش. به ده تا مثه تو شماره داده

لایک😂👍

طرف حساب ا دسش در رفته الان با کدومشون داره حرف میزنه

اسی نگرانه چش انتظار نمونه

زهی خیال باطل👎

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
با دوستم رفتیم قدم بزنیم  وای شماره ک زیاد دادن  من فقد شماره همینو گرفتم

خخخخخخخ 😄

فانتزی های ذهنتو ببر برای همون دوستات تعریف کن تا آب از لب و لوچشون آویزون بشه نه برای ماها

یاد دوران سمی خودم افتادم منم از همین حرفا به بقیه میزدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫