2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل تپش قلب چی بود؟ چت شده بود؟

صبحش از خواب بیدار شدم احساس کسالت ووتهوع کردم ولی رفتم سرکار . وقتی رسیدم محل کارم تپش قلب شدید گرفتم طوری که همکارام  به ۱۱۵ زنگ‌زدن  حس نفس تنگی و تپش قلب بالا داشتم . اورژانس که اومد فشار و ضربان و حتی قند خون و اکسیژنم را چک کردن  .یه قرص متورال بهم دادن و حالم بهتر شد  همکارام گفتند ببریمش بیمارستان . گفتند نه علایمش نرمال شده .عصر رفتم متخصص  قلب . اکو و نوار قلب گرفت و گفت مشکلی نداری ولی هر وقت تپش قلب این مدلی شدی همون موقع بدون دارو  برو  نزدیک ترین درمانگاه و نوار قلب بگیر  ببینیم  علتش چیه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

کارت چیه استرس داری تو کارت نکنه؟

معلمم 

بله خب  به هر حال  فشار کاری زیاده 

ولی اون روز کلا هیچ دغدغه ای نداشتم و تازه داشتم میرفتم مدرسه.  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️