2777
2789
عنوان

کیا آش هاشون خیلی خوشمزه میشه ؟

108 بازدید | 15 پست

دوستان من آشم آب و رشتش جدا میشه با این ک آب کم میریزم آرد هم با آب مخلوط میکنم میریزم توش حالا یادمه قدیم یکی بهم گفت میخوای آشت جا بیوفته وقتی خاموشش کردی درشو ۱۰ دقیقه بذار و بهش دست نزن تا آبش خورد رشته بره درسته ؟  راهی بلدید ؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

مامانم آش هاش و ترشی هاش و شیرش زبان زدهمست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعله زیر قابلمه آت بالا است؟ 

برگ چغندر یا برگ اسفناج بریز لعاب میده ،نیاز ب آرد نیست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب عزیزم هرچی بیشتر بجوشه و شعله رو کم کنی جا میفته دیگه. شاید خیلی آب می‌ریزی 

ن گلم آبش کمه اصن آب نداره ولی جا افتاده نی

ن گلم آبش کمه اصن آب نداره ولی جا افتاده نی

از اول با شعله کم باید بپزی، شعله کم و طولانی مدت تر 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

رشته رو که گذاشتی یه نیم ساعت، ۴۰ دقیقه در قابلمه رو باز بزار رو شعله آروم بجوشه، سریع خاموش نکن

البته آش خیلی خس هم دلچسب نیست یکم آب داشته باشه بهتره

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

من نعنا و  یک پیاز و سیر حسابی سرخ میکنم اگ رژیم نیستی پرروغن باشه خوشمزه تره بعد توش زرد چوبه و آرد میریزم ارد هم باهاش سرخ شد خمیری میشه یکم اب اشو توش میریزم‌بعد کلشو میریزم توقابلمه اش

من نعنا و  یک پیاز و سیر حسابی سرخ میکنم اگ رژیم نیستی پرروغن باشه خوشمزه تره بعد توش زرد چوبه ...

الان آش منو نگا کن من همه اینا ک گفتی انجام دادم