2777
2789
عنوان

کنکور

123 بازدید | 7 پست

دوستان من تا الان خیلی کم خوندم و الانم امیدمو از دست دادم و میرم رو کتاب برمیگردم از شدت استرس همه صورتم جوش در اورده گاها کابوس میبینم هیچ کاری نمیتونم بکنم 

چیکار کنم من؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ب گذشته فک کن و ن ب آینده فقط رو زمان حال تمرکز کن

تنها نیستی اصن

هنوزم میشه 

ترمیم معدل رو جدی بگیر و براش بخون ک خیلی کمکت میکنه 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

به اخر مسیر نگاه نکن ک چقدر مونده

هدفای روزانه بزار و سعی کن اونا رو برسونی

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

منم تا ماه پیش مثل تو بودم ولی فهمیدم هیچی از سلامتیم مهم تر نیست مهر ماه میرم آزاد 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز