2777
2789
عنوان

عکس تتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیز دلم:( من حس کردم نامزدت خوبه و دوست داره اما گفتی خونوادش مخالفن دیدی بت گفتم اینقد میگن ا ...

هنوزم همو دوست داریم 

اما دیگه نه دل اون به زندگی ساختن بود نه من جون داشتم تحمل کنم هر بلایی سرم بیارن هیچی نگم 

این شد که مام تموم شدیم 

اخرین حرفامون:)

هنوزم همو دوست داریم  اما دیگه نه دل اون به زندگی ساختن بود نه من جون داشتم تحمل کنم هر بلایی ...

ای خدا🙁

این خیلی دوست داره اما حس میکنم پای حرفاش نمیمونه یا تکلیفش با خودش مشخص نیست 

حیفه عشق اینجوری از بین بره هعییی چقدر سخته 

میتونی واقعا اینارو فراموش کنی ؟؟؟

ای خدا🙁 این خیلی دوست داره اما حس میکنم پای حرفاش نمیمونه یا تکلیفش با خودش مشخص نیست  حیفه ...

دقیقا پای حرفاش نمی‌مونه 

و اینکه اگه عذابایی که کشیدی از حال خوب اون رابطه بیشتر باشه معلومه که فراموش میشه 

هنوزم می‌سوزم ولی دلم نمیخوادش دیگه 

دقیقا پای حرفاش نمی‌مونه  و اینکه اگه عذابایی که کشیدی از حال خوب اون رابطه بیشتر باشه معلومه ...

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزممم

میفهمم چی میگی عذاب و مشکل رابطه بیشتر باشه ب مرور اصلا دوس داشتن یادت میره 

ثبات شخصیتی و اینکه طرف پای حرف و قولاش بمونه خیلی مهمه ب نظرم تصمیم درستی گرفتی 

الان همه چی خوبههه و گل و بلبله هی میزنن زیرش وای ب حال دو روز دیگه تو زندگی مشکل پیش بیاد مادر شوهر و خپاهر شوهر حرف بزنن ..... کلا طرف جا میزنه 

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزممم میفهمم چی میگی عذاب و مشکل رابطه بیشتر باشه ب مرور اصلا دوس ...

دقیقا 

توام اگه کسی و پیدا کردی دوتا پیدا کن😂از اونور ک نشد از اینور فامیل شیم

اخه از ترکام خیری نمی‌رسه😂😂😂😂😂چیکار کنیم حالا 

نه والا ترکم تعصبیه ب اندازه کافی از تعصب کورد بدبختی کشیدممم😂

ببین من یکیو‌ میخوام اهل قوم خاسی نباشهههه😂

اگه پرورشگاهی هم باشه چ بهترررر

واسه زندگی هم عاشق شیرازم🤣

الله عزیزم  وای منم انقد دوست دارم اونجاها بزنمممم

بزن مخصوصا رو مهره ها عالیه خیییلی خاصه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
پرورشگاهی باشه داداشش کجا بود😂😂 اما اگه پیدا کردم خبرت میکنم اوکی

ای وای😂😂😂😂ببین من هنوز چشمم رو پسرداییاش هست دوتام هستن بیا بریم یکیش برا تو یکیش من بقیه ام حرص میخورن😂😂😂