2777
2789
عنوان

عکس تتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 107 پست
گذاشتم

وااای سلااام چطورییی😍

از روزی ک میخواستی واسه نامزدت غذا ببری دیگه تاپیک تو گم کردممم وگرنه خواستم بهت پیام بدممم

لامصب ما قرار بود فامیل بشیممم چرا جدا شدینن بخدا خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای سلااام چطورییی😍 از روزی ک میخواستی واسه نامزدت غذا ببری دیگه تاپیک تو گم کردممم وگرنه خواستم ...

اتفاقا بازم اوکی شدیم ولی امروز ظهر دوباره خودم بهم زدم 😌😂 

قربونت برم من دیگه گمم نکنن🥲

آدمی که نخواد درست بشه و نخواد زندگی کنرو هیچکس نمیتونه درست کنه  منم دیگه خسته شدم

اخی عزیز دلم:(

من حس کردم نامزدت خوبه و دوست داره اما گفتی خونوادش مخالفن دیدی بت گفتم اینقد میگن اینقد میگن اینم یهو تغییر میکنه 🙁اما از خونواده 

تمرکزتو بزار رو درس با موفقیت حسرت بزار رو دلشون

من نفهمیدم طرح تتوت چیه ولی از نمای کلی و دور ظریف و چشمگیره عزیزم منم روی رون پام دارم و روی مهره های پشتم به زبون چینی از بالا تا پایین نوشتم از درد برخواسته

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم