2777
2789
عنوان

رفت

54 بازدید | 5 پست

مدت طولانی درگیر یه ادم سمی بی لیاقت بودم ک با همه بود و سری اخری رفت با دوست صمیمی من ک چهار سال با دوست صمیمی اون بود...ینی انگار هردو اکس دوستشونو قاپ زدن 

الان با یکی تو رابطم که عشق اولشم و مدتی ک با اکسم بودم هم دوستم داشت

مهربونه، مسئولیت پذیره،خانوادش اصیلن و از بچگی میشناسمش..شبیه ملکه ها باهام رفتار میکنه و نمیزاره خم به ابروم بیاد و قصدش ازدواجه

حالا دوست صمیمی اکسم ک با دوست صمیمی خودم بوده چن روز پیش بهم گفت بیا حرص این دوتارو در بیاریم وانمود کنیم با همیم(اصلا نه من از اون خوشم میاد نه اون از من فقط میگه تظاهر کنیم) ولی نمیدونم اصلا درسته یا نه...

به کسی ک الان باهاشم بگم ریکتش چیه

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سوال هوش طرح کردی دختر!

خب نمیدونم چیکار کنم

از طرفی جفتمون از رفیقامون حرصمون گرفته

از طرفیم میترسم پارتنرم خوشش نیاد 

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
فقط بدون تو خیلی با ارزشی وقت و انرژی وجوونیتو نزار پای هیچ کس برا خودت زندگی کن

شاید باورتون نشه ولی قبل پارتنر الانم خیلی اعتماد بنفسم کم بود ولی هلم داد سمت پیشرفت و کاری کرد احساس کنم با ارزشم 

ولی از طرفی هم از دوستم و اون پسره حرصم گرفته:)) خیلی اذیت شدم سرشون همش کابوس میبینم رو بد رفتاری های قبلن اون و نمیتونم راحت بگذرم بزارم خوش باشن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز