rahgozar1819 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 31 عنوان دل نوشته 49 بازدید | 4 پست قبل ترها وقتی بچه بودم یا شایدم نوجوون تو رویاهایی که برا خودم میبافتم این شکلی نبودم خیلی فاصله دارم با رویاهام ...اونی نشدم که میخواستم اما خب ناراضی هم نیستم دلم بدجوری گرفته ..اماسعی میکنم شاد باشم 🥺 1402/11/25 | 17:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینوزینو عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 412 من فکر میکردم فقط من اینجوریم خیلی احساس نارضایتی میکنم چرا نشد اونی که میخواستم چرا تلاش نکردم چرا فکر نکردم تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد
rahgozar1819 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 31 من فکر میکردم فقط من اینجوریم خیلی احساس نارضایتی میکنم چرا نشد اونی که میخواستم ... دوست دارم برگردم به نو جوونی و رویاهامو دنبال کنم فک میکنم دیگه دیر شده و دست و پامو بستن انگار تو ی قفسیم که خودم برا خودم ساختم و نمیدونم چجوری باید رها شم
زینوزینو عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 412 دوست دارم برگردم به نو جوونی و رویاهامو دنبال کنم فک میکنم دیگه دیر شده و دست و پامو بستن&nbs ... دقیقا ولی باید با جریان آب حرکت کنیم مخصوصا اگر متاهل باشی ومحدود تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد