2777
2789
عنوان

دهک ده ینی چی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 62 پست
🥲ته تهش ۳۰۰ تومنه بیشتر ک نیس.....الان با ۳۰۰ تومن چی میشه خرید؟؟؟یه لباس ساده کم کم الان ۵۰۰ تومنه

منم همینو میگم بایدهمه به طور مساوی یارانه بگیریم 

جانان دربند توام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا تاحالا یارانه ای دریافت نکردم خانوادم ثروتمند هستن من که ازدواج کردم میخاستم یارانه ام رو جدا ...

شما دوباره باید اعتراض کنید و پیگری کنید

همسرتون باید پیگیری کنه

چون شما خانوادتون وضعیتشون خوب بوده تاتیر گزاشته 

باید همسرتون بره پیگیری غیر اینکه پدرتون چیزی به نام شما کرده باشه 

کسی که خیلی پولداره نیاز به پول یارانه داره؟  دهک ده چند تا خونه و ماشین به اسمشه همینجوری الک ...

من هیچی به اسمم نیست دهک ده هستم چون حقوقم مثلا بالاست و واقعا هم نیاز داشتم

شما دوباره باید اعتراض کنید و پیگری کنید همسرتون باید پیگیری کنه چون شما خانوادتون وضعیتشون خوب بو ...

پدرم هیچی به نام من نکرده 

همسرمم بار ها اعتراض زده

دلیلش برای اعتراض یارانه نبوده بخاطر دهک بالا باید هزینه بیمه رو ۲برابر بدیم ولی یه بارم قبول یا پیگیری نشده اعتراضمون

منم همینو میگم بایدهمه به طور مساوی یارانه بگیریم 

اخه کی دولت به فکر مردم بوده ک الان بار دومش باشه؟:)

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
مسافرتا رو هم حساب میکنن😂

تعداد دشویی رفتنارو ام  حساب میکنن انگار اینطور ک بوش میاد

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
پدرم هیچی به نام من نکرده  همسرمم بار ها اعتراض زده دلیلش برای اعتراض یارانه نبوده بخاطر دهک ...

ای بابا 

آشنا ندارید عزیزم؟! همسرتون حتما باید خیلی خیلی پیگیر بشن وگرنه اصلا اعتنا نمیکنن به حرفاشون 

حتما باید خیلی در رفت و آمد باشن حتما همسرتون حوصله خیلی پیگیری کردن ندارن 

پدرم هیچی به نام من نکرده  همسرمم بار ها اعتراض زده دلیلش برای اعتراض یارانه نبوده بخاطر دهک ...

زیاد اعتراض نکن گلم خودت اذیت میشی ولی خانوادت باید کمک کنن

جانان دربند توام😍
من سنگ کلیه دارم پس تا ماه دیگه میکنن۲۰۰🤣🤣

میترسم یه چی بگم باز تعلیق شم شماره و... ندارم به جهنم تعلیق شدنم دوستام اینجان.....