2777
2789
عنوان

دهک ده ینی چی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق باید چقدر باشه جزو دهک ده باشیم؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

اوضاعمون چقد خرابه ک لنگ ۲۲۰ تومن ایناییم:))))

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
حتما چیزی به نامتون بوده جز دهک بالایی خب 270 هزار تومن میگیرین دیگه مشکلتون چیه؟! فقط واسه 30 تومنی ...

به والله قسم بیا خانه مارو ببیین ۷نفر ادم تو ۵۰متر خانه کلنگی بعد اینا دسشوی خانشون لوکس هس هی خدااا

حتما چیزی به نامتون بوده جز دهک بالایی خب 270 هزار تومن میگیرین دیگه مشکلتون چیه؟! فقط واسه 30 تومنی ...

اگرقرار به یارانه باسه همه باید مساوی بگیرن نفری ۳۰هزارتومن الان کم پولیه خودم محتاجترم تادولت

جانان دربند توام😍
میگم بیا تصویری خانه منو ببیین بعد دسشویی شماهم ببین بعد شک نکن دسشوی شما می ارزه کل خانه من بعدیارا ...

شناسایی شدم؟  

این چه حرفیه آخه

یارانه رو نمیگم احتیاج دارم

میگم حق هر ایرانیه

اینا باید پول ملت رو بهشون بدن

حالا هر کی نمیخواد خودش انصراف بده.

برای من لیست کردن که فلان و فلان مسافرتو رفتی فلان خونه رو داری فلان ماشین و حقوق فلان قدر

خب بقیه هم همینجورن دیگه

یکی از همکارام چند تا خونه داره چند تا ماشین داره ولی بهش تعلق گرفته

شاید چون مرده بهش میدن

اگرقرار به یارانه باسه همه باید مساوی بگیرن نفری ۳۰هزارتومن الان کم پولیه خودم محتاجترم تادولت

من نگفتم نباشه

شما حتما چیزی به نامه دهک ده هستی 👌🏻

از رو هوا الکی کسیو دهک ده نمیزارن 

گاهی اوقات اشتباه پیش میاد که با پیگیری رفع میشه نه اینکه پیگیری کنید ولی بازم دهک بالا حساب بشید😏

اصلا امکان نداره. شما حتما چیزی به نامتونه در غیر اینصورت بفرمایید برید اعتراض کنید 

من کلا تاحالا یارانه ای دریافت نکردم خانوادم ثروتمند هستن من که ازدواج کردم میخاستم یارانه ام رو جدا کنم نشد چون خانواده یارانه دریافت نمی‌کردن دیگه به حساب همسرمم نشد 

همسرمم یه مغازه موبایل فروشی کار میکنن

هیچ ملک و ماشینی ام به ناممون نیست نه من نه همسرم نه دخترم چیزی نداریم یه خونه ۴۵ متری پایین شهر مشهد  داریم اونم قولنامه ای هست هیچی دیگه ام نداریم 

عزیزم۲۲۰تومنا رو خرج کردیم الان منتظر یارانه ام بریزن😂

🥲ته تهش ۳۰۰ تومنه بیشتر ک نیس.....الان با ۳۰۰ تومن چی میشه خرید؟؟؟یه لباس ساده کم کم الان ۵۰۰ تومنه

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)