2777
2789
عنوان

من چه بدبختم😢😂

114 بازدید | 7 پست

مطمئنم امروز که ولنتاین هست هیچ کادویی از شوهرم نمیگیرم زیادهم واسم مهم نیست ولی دوشنبه سالگرد ازدواجمون هست، سالهای پیش شام میرفتیم بیرون شاید هم کیک می‌گرفتیم ولی امسال که ده سال شد دوست داشتم حداقل یه کادو کوچیک برای یادگاری  واسم بگیره مثلاً یه گوشواره سه چهار تومنی ، بالاخره ده سال از ازدواجمون گذشته ولی مطمئنم نمیتونه بگیره چون شنبه چک داره و این چند وقت وضعیت مالیش زیاد خوب نیست ، دوست داشتم از دهمین سالگرد ازدواجمون یه یادگاری داشته باشم 😢

خب چرا خودت خاطره انگیزش نمیکنی عزیزم

مهم اینه ی شب خوبو با هم داشته باشین

چ اهمیتی داره کی اینکارو کنه قشنگم.

اگه شوهرت آدم خوبیه و دوسش داری و قدردانه و استقبال میکنه شما کیک بگیر ،شام ببرش بیرون یا شام درست کن.

خوشبختیت همیشگی،زندگیت پر روزی عزیزم 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا خودت خاطره انگیزش نمیکنی عزیزم مهم اینه ی شب خوبو با هم داشته باشین چ اهمیتی داره کی اینکار ...

کیک که میگیرم، شام هم نمیزاره من بگیرم خودش حساب میکنه هرسال برنامه همینه ،بیشتر بخاطر کادو ناراحتم دوست داشتم یه یادگاری از دهمین سالگرد داشته باشم 

کیک که میگیرم، شام هم نمیزاره من بگیرم خودش حساب میکنه هرسال برنامه همینه ،بیشتر بخاطر کادو ناراحتم ...

کاش بهش بگی،شاید فک میکنی شما همینو ترجیح میدی

ماه پیش بهش گفتم ولی خب من از وضعیتش خبر دارم میدونم که نمیتونه بخره 

امیدوارم شرایطت مساعد بشه و دل شما هم شاد بشه.

آفرین بهتون ک وجود دلگیری بازم شرایطشو درک میکنی