2777
2789
عنوان

دیدار عشق قدیمی..

1181 بازدید | 16 پست

خواهرم چند سال پیش با یکی دوست بوده. حتی خانواده ها هم در جریان بودن با وجود مخالفت های خانواده و خلاصه کلی کشمکش پسره خواهرمو ترک میکنه بماند که خواهرم چقدر اذیت شد و.. دو سال بعد که خواهرم نامزد میکنه سر و کله اش پیدا میشه زنگ میزنه میگه فقط خواستم ازت حلالیت بطلبم منو ببخش. از این اتفاق ۷ و ۸ سال میگذره تا اینکه خواهرم چند روز پیش اسنپ میگیره و بدون که ب اسم و فامیلی طرف توجه کنه فقط پلاکشو میبینه، بچه به بغل سوار ماشین میشه میبینه بلههه همون طرفه عشق قدیمیش. اونم خواهرمو میشناسه خلاصه ی مسیر ۱ ساعته رو طی میکنن و پسره مثل برج زهرمار حتی جواب سلام خواهرمم نمیده. من حس میکنم خواهرم یکم دپرسه ولی یجوری داره وانمود میکنه برو بابا مهم نیس گور پدرش. اینم بگم اونجوری نیس وسوسه شه زندگی شو دوس داره اما متوجه ام که داره احساساتشو سرکوب میکنه؟ بنظر شما طبیعیه؟ اون پسره چ مرگش بود خب مگه چاقو گذاشته بودن بیخ خرت لغو سفر میزدی؟ کسی اگر فاز این مردا رو میشناسه بگه مرگش چی بوده؟ منم وقتی خواهرم پیاده شد دیدمش با اخم و تخم بود. هر چند خواهرمم تو خودش بود. چقدر روزگار بیرحمه که دو نفر که ی زمانی ادعا میکردن همو دوس دارن الان مثل دو غریبه باهم برخورد کنند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه تعهدی بهم ندارن چرا پسره باید باهاش خوب باشه؟! کرم داشته دیگه

عزیزم نگفتم خوب باشه. حداقل عادی مثل آدم. نه اینکه کلا تو قیافه انگار ارث باباشو خورده

چ ربطی ب برج زهرمار داره خب آدما اخلاقاشون عوض میشه و ایشون هم در جایگاه ی راننده و مسافر رفتار کردن.

و بله برا هم غریبه هستن ب شدت کار درستی کردن هول بازی نشد

ب احتمال زیاد اون آقا دیگه متاهل هستن و ب همسرشون وفادار. و رفتارش نباید برا خواهرشما مهم باشه.

چ ربطی ب برج زهرمار داره خب آدما اخلاقاشون عوض میشه و ایشون هم در جایگاه ی راننده و مسافر رفتار کردن ...

با حرفتون موافقم. ن خواهرم چیزی از رفتارش نگفت که ناراحته اما اون آقا مجرده جون خودم دخترخالشو میشناسم. ولی احتمالا چون خواهرم متاهله بوده اینجوری رفتار کرده یا ممکن حسادت کرده باشه

من مشکلی تو رفتار اون آقا نمیبینم چون با خواهرت بوده قبلا و الانم میدونسته ک خواهرت متاهل نخواسته کاری کنه ک یکبار برداشت بد بشه دیدار شون هم کاملا اتفاقی بوده....خواهرت چرا باید عصبانی و ناراحت بشه و اصلا براش مهم باشه

با حرفتون موافقم. ن خواهرم چیزی از رفتارش نگفت که ناراحته اما اون آقا مجرده جون خودم دخترخالشو میشنا ...

رفتار اون آقا چ متاهل چ مجرد کاملا درست بود

حروم لقمه نبودن ک ب ناموس یکی دیگه چشم داشته باشن شاید طرف توو رابطه ای جدی باشه بهش متعهدِ

و شایدم کلا از چیزی ناراحت بوده و ربطی ب خواهر شما نداشته.

احساس کردم این اتفاق برا خودت بوده و حالا دوست داری ازما بشنوی که طرف هنوزم حس داره بهت و اخمو بدخلقیشم بخاطر حسادت

اینکه چرا دختره ازدواج کرده

و تلاشش برای مخفی کردن علاقه ش بوده

امااااا نه

اگر این حسارو داشت همون چند سال پیش دختره رو ترک نمیکرد

حالا بشین وزندگیتو بکن

واینکه اون اقاهم شاید مثل شما یا خواهرتون به اسم توجه نکرده

او در بر و ایام به کام است...