2777
2789

دست دست میکنه حالا با حوصله داره میگرده پولشم چک تا اردیبهشت، من خیلی حرص میخورم‌که پولش بی ارزش نشه اما اون منو آدم تو مخی میبینه که عجولم و استرسی ، حالا من چیکار کنم بیخیال بشم یا برم رو مخش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تومملکتی که روز بع روز پول داره بی ارزش ترمیشه نگه داشتن پول اشتباهه حداقل همون چک وبده به طلافروش س ...

آره میگه تا قبل از انتخابات می‌خرم بازم من ازش ناراحتم دیگه مجبورم چیزی نگم

آره میگه تا قبل از انتخابات می‌خرم بازم من ازش ناراحتم دیگه مجبورم چیزی نگم

بیخیال نشوتوگوشش بخون بخدامنم اینقدرکوتاه میومدم هی به ضررمون تموم میشده ازترس اینکه ناراحت نشه دعوادرست نشه ولی الان حرفمو میزنم میگم نهایت میخواد یع مدت ناراحت باشیم ولی بازم شوهرت اگه فکرمیکنی میخوادلج کنه چیزی نگو ازیه راه دیگه جلوبرو دیگه هرمردی یع قلقی داره

بیخیال نشوتوگوشش بخون بخدامنم اینقدرکوتاه میومدم هی به ضررمون تموم میشده ازترس اینکه ناراحت نشه دعوا ...

سکوت بهتره در آخر میگم ضررم کرد بخودش مربوط خسته شدم ازش منو یک آدم تو مخی میبینه از بس گفتم بی عزت شدم کاری که نمیکنه بدتر اعصابم خورد میشه