2777
2789
عنوان

طلا یا بدل

221 بازدید | 15 پست

سلام خانما کسی تا حالا از بدل استفاده کرده برا عروسی؟

بدل بهتره یا نقره آبکاری طلا رنگ زردش رو می خوام

خانما کسی متوجه نشده که بدله؟

برای یه شب می خوام

فعلا طلاهامو فروختم جایی سرمایه گذاری کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینروزا دیگه مثل قدیم نیست خانوما فقط طلا استفاده کنند ازین حرفا من خودم با این که طلا دارم ولی جایی دعوت بشم بدلیجات خیلی قشنگ استفاده میکنم فوقش یه دست بند یه گردنبند طلا باشه یه عالمه گوشواره و گل گوش دارم اما استفاده نمیکنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

رنگ سفید بگیری بهتره  ولی رنگ زرد روهم اگر برا یه روز بخوای استفاده کنی تغییری نمیکنی هیچکس م ...

خیلی استرس دارم

نقره آبکاری طلا النگو یا گردن بند کسی گرفته

قیمتش چجوریه

خیلی استرس دارم نقره آبکاری طلا النگو یا گردن بند کسی گرفته قیمتش چجوریه

تو اینستا سرچ کن قیمت دارن بعضی پیج‌ها... اما نقره هم اگر در حد سرویس عروسی میخواهی حدود ۸ به بالا در نظر بگیر... بدل زرد خواستی بگیری ژوپینگ بگیر نه خراب میشه نه معلومه که طلا نیست

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
خیلی استرس دارم نقره آبکاری طلا النگو یا گردن بند کسی گرفته قیمتش چجوریه

نه اصلا مشخص نمیشه

اینی که میگی استفاده نکردم ولی دیدم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی