درود..من به مشکلی داشتم میخواستم از دوستان بپرسم تا یکم از نگرانیم کم بشه.
من دانش آموز سخت کوشی تا اواخر دهم بودم ولی بعد اون به خاطر مشکلاتی که بدست خودم شروع شد خیلی افت پیدا کردم و کنکور سال اولم رو رسما خراب کردم. یعنی در حدی که هیچی نخونده بودم
سال بعد که امسال میشه تصمیم گرفتم پشت بمونم ولی کمال گرایی اهمال گرایی همشون باعث شدن برسم به دی..از دی همه چیز که باعث میشن درس نخونم رو جمع کردم.یعنی دیگه تازه متوجه شده بودم من دارم به کجا میرم:))))) برای همین دو ماه با نهایت تلاش سعی دارم حتی با اهمال کاری یا کمال گرایی کنار بیام و بخونم.برای درس هامم فیلم آموزشی گرفتم و الان پرام ریخته چون با اونا همه چیز رو میفهمم و دارم سخت ترین سوالات رو حل میکنم با این حال یه مشکل بزرگ دارم و اونم زمان و وسواسمه
خیلیییی تو این فکرم که نمیتونم برسونم. یا مثلا چی میشه یه سال دیگه پشت بمونم برای سال سوم تا بتونم خیلی تمیز و بهتر بخونم.اخه فیلم آموزشی خودش واقعا تایم میبره و با وجود اینکه سعی دارم ساعت مطالعه رو بالا ببرم ولی بازم به نظرم آروم آروم پیش میرم.البته این فکر باعث نمیشه که درس نخونم از الان نه...ولی موقع درس خیلیییی فکرمو در کرده. مثلا میگم کاش زودتر متوجه میشدم کاش از دو سال پیش با این فیلما پیش میرفتم یا کاش حداقل این سال پشتمو از دست نمیدادم و از تابستون استارت میزدم.میدونم زمان رفته رو نمیشه برگردوند ولی ایده ای برای آروم کردنم دارید ؟ راجب پشت موندن هم ، خانواده میگن دیگه این سال اخرته بقیه اش بمونی وقت تلف کنیه ولی نمیدونند خود من تازه فهمیدم درس خوندن یعنی چی..تازه دارم ۸-۹ ساعت میخونم و زحمت میکشم و اینو نمیتونم به هیچکس بگم.فقط ریختن تو خودم و دارم میخونم ببینم به کجا میرسه:)