2777
2789

الان سودش خوبه البته اگه گیرت بیاد..حساب ارزی بازمیکنی خودتم میتونی نیازنیس بری بانگ..بعدمیری صرافی باکارت ملی وکارت بانکی ..اونجاپوزمیکشن ۱۰۰میلیونی بایدپول داشته باشی..خریدمیکنی بعدیه هفته بانک بهت ارزمیده ..۱۰۰۰تاش میمونه ته حساب ارزیت ۶ماه بعدش میدن که میشه ۶.۷میلیون تافعلا..۴ونیم میلیونم بابت کارمزد میدی بانک..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سودش خوبه البته اگه گیرت بیاد..حساب ارزی بازمیکنی خودتم میتونی نیازنیس بری بانگ..بعدمیری صرافی ...

ممنون عزیزم بخاطر راهنمایی‌هات ببخشید واقعا کسی رو ندارم که ازش کمک بگیرم خدا خیرتون بده 

بعد یارانه قطع نمیشه ؟ به نظرتون برای سرمایه گذاری دلار بگیریم یا طلا مثلا طلای دست دوم در حد نو یا سکه یا سکه پارسیان ؟ و اینکه دلار این مدلیش اگه گیرم نیومد طلافروشیا دارن که از اونا بخرم ؟ 

ممنون عزیزم بخاطر راهنمایی‌هات ببخشید واقعا کسی رو ندارم که ازش کمک بگیرم خدا خیرتون بده  بعد ...

خواهش عزیزم ممنونم..شااایدقطع بشه یارانه نمیدونم والا ماهم شنیدیم..دیگه صحتش نمیدونم..طلای نو برای سرمایه گزاری کوتاه مدت خوب نیس چون اجرت خیلی میگیرن..حتی دوست دو هم بگیری یه اجرتی میگیرن بالاخره..دلارهم خوبه .سکه هم خوبه ودس بستگی ب این داره دراز مدت بخوای واینکه یهوریزش نکنه..ولی کلا ب تومن نمون بی ارزش میشه بده سکه دلار..یا طلایی که توخونه از کسی بخری نه از طلافروش ک اجرت نگیره فقط پول طلا بگیره

خواهش عزیزم ممنونم..شااایدقطع بشه یارانه نمیدونم والا ماهم شنیدیم..دیگه صحتش نمیدونم..طلای نو برای س ...

ممنون عزیزم بخاطر اینهمه وقتی که گذاشتید خدا رو شکر که انسان‌های خوب هنوز هم هستن و دنیا با وجودشون زیباست 

من برای تشکر اگه جسارت نباشه براتون آیت الکرسی میخونم یه دنیا ممنون 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم بخاطر اینهمه وقتی که گذاشتید خدا رو شکر که انسان‌های خوب هنوز هم هستن و دنیا با وجودشون ...

عزززیزززم خوبی ازخودته انشالله همیشه بهترین هاسرراهت قرار بگیره مهربونم..ممنونم عزیزم محتاجیم ب دعا منم برات صلوات میفرستم  

عزززیزززم خوبی ازخودته انشالله همیشه بهترین هاسرراهت قرار بگیره مهربونم..ممنونم عزیزم محتاجیم ب دعا ...

مرسی فداتشم همینطور هم برای شما که میدونم قلب بزرگتون لایق بهترینهاست من خیلی دوست دارم از این چیزا سر در بیارم اما کسی رو ندارم ازش بپرسم زیاد دخترا توی این مسایل وارد نیستن اگه اجازه بدید سوالی چیزی داشتم ازتون بپرسم با اینکه خجالت میکشم همین هم خیلی مزاحمتون شدم روز خوبی رو براتون ارزو میکنم پر از اتفاقای قشنگ و دوست داشتنی😘❤️