2777
2789
عنوان

بی بی چکای منفی و پریود نشدن +عکس بی بی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست

احتمالا امروز پریود میشی من همیشه بعد از قطع قرص پنج تا شش روز بعدش پریود میشم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خُداروشُکر اِنءشااَلله که هورموناتو بهم نریخته باشه

ولی ی چیزی همین الان دیدم خیلی خونم تیره ست روبه مشکی میزنه بعد ی جور چیزایی اویزون میشه 

ببین لخته سفت نیستا ولی خون غلیظ ماننده وقتی میرم دستشویی اویزون میشه ازم میوفته زمین

وقتی میوفته فقط خونه ولی غلیظه 

نکنه دارم بچه سقط میکنم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ی چیزی همین الان دیدم خیلی خونم تیره ست روبه مشکی میزنه بعد ی جور چیزایی اویزون میشه  ببین ...

نه بابا بچه نیست اونا بافت رحمته ریزش کرده خون غعیظم چون دارو خوردی هورمونات بهم ریخته ازاونه نگران نباش!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

نه بابا بچه نیست اونا بافت رحمته ریزش کرده خون غعیظم چون دارو خوردی هورمونات بهم ریخته ازاونه نگران ...

خیلی ممنون بخدا نمیدونم چطور تشکر کنم ازت

خیالمو راحت میکنی

ابشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم💋💋♥

خیلی ممنون بخدا نمیدونم چطور تشکر کنم ازت خیالمو راحت میکنی ابشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیز ...

فدات بشم همچنین اِنءشااَلله!😘درخواستتم قبول کردم عزیز دلم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓