2821
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

367 بازدید | 20 پست

۹هفته و۴ روزم

تهوع خیلی کم دارم 

عاشق کشک و دوغ ام 

خیلی تنبل شدم و بیشتر میخابم

اخلاقم بهتر شده و خداروشکر مودی نیستم

وزنم ثابته

جنین توی سونو تشکیل ساک راست بوده

ضربان ۸هفته ۱۵۰ 

بتا۵روز تاخیر ۵۰۰

حدستون رو بگید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارکه به نظر منم دختره بچه چندمه

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

سوم 

به سلامتی قبلیا دخترن یا پسر

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

دخترن

انشالله پسر بشه جنست جور بشه

یه پسر سالم و صالح

شما خیلی انسان فهمیده و با شعوری هستید

ایشاالله خدا با صلاح و مصلحت خودش به شما بچه ی سالم و صالح بده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
2825
2823
2791
2779
2792