2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ مناسبتی هدیه نمیگیره🙂

783 بازدید | 24 پست

تازه سه ساله ازدواج کردیم ولی از همون اولشم بی ذوق بود فقط یکسال برام کادو تولد گرفت بعد از اون اصلا انگار براش مهم نیس حتی تبریکم نمیگه،چه تولد،چه سالگرد،چه ولنتاین و کلا هر مناسبتی….

بهونشم اینه ک پول ندارم(واقعا نداره چون بدهیمون زیاده)

ولی من معتقدم کسی ک براش مهم باشه از قبل حتی اندازه یه شاخه گل پول کنار میزاره🙂

خلاصه که پیش دلم،احساسم،غرورم کلی شرمندم

نه به خاطر هدیه…به خاطر اینکه یه زندگی یخ و خشک رو تا اخر عمرررر باید ادامه بدم و روحیه خودمو نابود کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مرد خوبیه مهربونه و حواسش به زندگیتون هست خودتو درگیر این چیزا نگن خیلی از اقایون اینطوری هستن و دلیلی بر این نیست که همسر خوبی نیستن یا فکر زندگی نیستن دغدغه ها امقدر زیادن ادم به این چیزا نمیرسه فکر کنه و بقیه رو هیچ وقت با خودتون مقایسه نکن داخل زندگی ادما با اون چیزایی که نشون میدن خیلی متفاوته

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

شوهر من فقط واسه تولد و سالگرد کادو میگیره

ولنتاین رو اصلا قبول نداره میگه واسه مسیحیاس 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

متاسفانه بعضی از آقایون نمی دونن همی کارای کوچیک چقدر باعث میشه حال خانومشون بهتر بشه و زندگیشون هم بهتر بشه عزیزم شما شروع کن کادو بگیر همون گل هم بگیر تا متوجه بشه با گل هم میشه یه نفرو خوشحال کرد

متاسفانه بعضی از آقایون نمی دونن همی کارای کوچیک چقدر باعث میشه حال خانومشون بهتر بشه و زندگیشون هم ...

تا امسال همینکارو کردم

خودم کادو میخریدم و کافه میز رزرو میکردم

ولی دگ ذوقم کور شد

گفتم جامون عوض شده چرا من هیچ عشقی نمیگیرم

عزیزم خودت همه مناسبتا بهش تبریک بگو اهمیت بده براش شده یه کیک خونگی بپز  بزار بدونه ک برات مه ...

تا امسال اینکارو میکردم

ولی امسال گفتم چرا همش من؟ بزا اونم ی حرکتی بزنه

ک دیدم هیچی…

تا امسال همینکارو کردم خودم کادو میخریدم و کافه میز رزرو میکردم ولی دگ ذوقم کور شد گفتم جامون عوض ...

عب نداره عزیزم دیگه همه آدما کامل نیستن یکی اخلاق داره پول نداره یکی پول داره اخلاق نداره یکی دوتاشو داره ولی خونوادش اولویت ندارع براش و... معمولا آقایون بعد یکی دو سال اول زندگی دیگه مناسبتا رو جدی نمی گیرن خودتو ناراحت نکن

اگه مرد خوبیه مهربونه و حواسش به زندگیتون هست خودتو درگیر این چیزا نگن خیلی از اقایون اینطوری هستن و ...

کلا ازش محبت نمیبینم

درسته ک مشکلاتمون زیاده بدهیمون زیاده اما خب هرچی فک میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم با خودم میگم حتما قرار نیس مادی باشه

میتونه یه پیام محبت امیز بفرسته،یه تبریک،یه رفتاره خوب

یه دور دور کردن ساده با ماشین

ولی هنینم نیس

تا امسال اینکارو میکردم ولی امسال گفتم چرا همش من؟ بزا اونم ی حرکتی بزنه ک دیدم هیچی…

یک نقل قولی از یک کتاب یا حرفی از یک روانشناس براش بفرستین یا خودتون باهاش صحبت کنید و به ایشون بفهمونید که چقد به این مورد و هدیه گرفتن نیاز دارین. نذارین این دلخوریها در  زندگیتون تلمبار بشه و ضرر برسونه به زندگیتون 

عب نداره عزیزم دیگه همه آدما کامل نیستن یکی اخلاق داره پول نداره یکی پول داره اخلاق نداره یکی دوتاشو ...

وقتی زندگی خودمو با اطرافیانم مقایسه میکنم حالم خیلی بد میشه

تا الان خودمو گول میزدم اما از امسال خیلی به چشمم میاد این چیزا

وقتی میبینم بقیه رابطشون چقدر با محبته،کناره هم تلاش میکنن هدفاشونو تیک میزنن،باهم خوشمیگذرونن،ولی شوهره من صب تا شب سرکاره اما واسه هیچی پول نداریم و همیشه تو حسرات ساده ترین چیزا باید بمونم 

با خودم میگم خب یکی شوهرش پول داره اخلاق نداره با اون پول سره خودشو گرم میکنه

ولی واسه من ن پول داره ن اخلاق

2790
2778
2791
2779
2792