2777
2789
عنوان

درس خوندن و بچه

231 بازدید | 22 پست

سلام وقت همگی بخیر 

مشکلی که این روزا دارم اینه که من یه دختر دارم که سنش ۵ سال نیم هست 

مدرک تحصیلی فوق لیسانس یکی از بهترین دانشگاه های تهران هستش با معدل خیلی عالی

الان که میخوام برای ازمون استخدامی آموزش و پرورش بخونم دخترم اصلا اجازه نمیده من بشینم و تمرکز کنم و درس بخونم و از این بابت به شدت ناراحتم که چرا با توجه موقعیتی که دارم باید خونه بشینم و نتونم تووی اجتماع فعالیت کنم چون اصلا یکی از دلایلی که درس خوندم برای سرکار رفتن بوده یعنی نتیجه اونهمه تلاش هیچی....

شبا بعد خواب یا صبح زود قبل بیدار شدن دخترتون بخونید عزیزم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بچه دارشدنی فکرشو میکردی 

یا پرستار بگیر 

یا بذارش مهد 

یا نرو سرکار 

یا بذار پیش مادر و خواهرت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

اگه هدفت همین بود که نباید بچه میاوردی الآنم میتونی پرستار بگیری یا مادری مادر شوهری جایی خونشون بذاری 

ولی خب سخته واسه اون بچه باید با برنامه‌ ریزی زندگی می کردی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه هدفت همین بود که نباید بچه میاوردی الآنم میتونی پرستار بگیری یا مادری مادر شوهری جایی خونشون بذا ...

عزیزم برنامه ریزی کردم که ۵ سال تمام وقت کنارش بودم الانم که تصرار دارم برای قبولی به هاطر جذب خیلی خوب اموزش و پرورشه 

صبح خیلی زود مثلا ۵ بیدار شو و بخون

اون ۵سالشه الان نباید پیش دبستانی باشه؟

منم با بچه کوچیک درس خوندم یه ساعت درس میخوندم یه ساعت بازی می کردیم اینطوری اجازه می‌داد درس بخونم

عزیزم برنامه ریزی کردم که ۵ سال تمام وقت کنارش بودم الانم که تصرار دارم برای قبولی به هاطر جذب خیلی ...

شما چرا عکس کاربریتون آقاست

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه هدفت همین بود که نباید بچه میاوردی الآنم میتونی پرستار بگیری یا مادری مادر شوهری جایی خونشون بذا ...

با احترام زیاد اما اصلا این حرف رو قبول ندارم 

متاسفانه کسی رو تهران ندارم که ازشون نگهداری کنم 

من ۵ سال و نیم تمام وقت کنار دخترم بودم ولی خب به نظرم یه بچه پنج سال و نیمه دیگه باید بتونه خودش بازی کنه و ..... 

با احترام زیاد اما اصلا این حرف رو قبول ندارم  متاسفانه کسی رو تهران ندارم که ازشون نگهداری کن ...

پس یا مهد ببر یا پرستار بگیر خودت برو کتابخونه 

صبح خیلی زود مثلا ۵ بیدار شو و بخون اون ۵سالشه الان نباید پیش دبستانی باشه؟ منم با بچه کوچیک درس خ ...

نیمه دوم هست امسال برای پیش دبستانی ثبت نامش نکردن 

باورت میشه ساعت ۷ صبح بیدار میشه 

نمیدونم شاید توقع من بالاست 

من فکر میکنم بچه تووی این سن مستقل تر باید رفتار کنه 

من مادرم وقتی من ۵ سالم بود ، خواهرم ۱۰ سالش بود و برادرم ۱۵ سالش برای کارشناسی ارشد پرستاری خوندن ، دانشگاه تهران.

بهترین چیز مدیریته . من که دائما خونه مامان بزرگم بودم ، خواهر و برادرمم درسشون با پدرم بود و از لحاظ غذا و اینا مادربزرگم آماده میکردن . یکم سخته ولی شدنیه. البته نه من نه خواهر برادرم اصلا شیطون نبودیم ، اذیت نمیکردیم و اینا.

🖤🥲