2821
2789
عنوان

بچها بیاین

51 بازدید | 9 پست

اگ ب ی پسر ی پیام بدین بگین ک دیگ نمیتونین بش پیام بدین و…بگین چون رفیقتون بهتون گفت هَول

اون بگ اوکی مهم نی ولش 

یعنی از اول مهم نبود براش ؟ 

لطفا بگین حالم خیلی بده 😭😭

🤏🏻🤷🏻‍♀️

بله ظاهرامهم نبوده دیگ

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله ظاهرامهم نبوده دیگ

ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام گف باش ولش زوری نیست کلا یکم مغروره از دیشب دارم گریه میکنم من تا الان ک بیست سالمه از کسی خوشم نیومده بود اینجوری

🤏🏻🤷🏻‍♀️
ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام ...

عزیزم واس چن روزاینقدخودتواذیت میکنی ارزش نداره هرچقدم مغرورباشه بازم معلومه ازحرفش ک براش مهم نیس حیفه خودتوداغون کنی بخاطرش درسته تاالان ازکسی خوشت نیومده اماشک نکن بعدابازم این حس تکرار میشه وچی بهترازاینک باادم درستش باشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام ...

به نظرم از اونهاس که روابط زیادی رو تجربه کرده و بود و نبود کسی برای مهم نیست و بیشتر برای سرگرمی هست کارش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز