2777
2789
عنوان

بچها بیاین

51 بازدید | 9 پست

اگ ب ی پسر ی پیام بدین بگین ک دیگ نمیتونین بش پیام بدین و…بگین چون رفیقتون بهتون گفت هَول

اون بگ اوکی مهم نی ولش 

یعنی از اول مهم نبود براش ؟ 

لطفا بگین حالم خیلی بده 😭😭

🤏🏻🤷🏻‍♀️

بله ظاهرامهم نبوده دیگ

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ظاهرامهم نبوده دیگ

ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام گف باش ولش زوری نیست کلا یکم مغروره از دیشب دارم گریه میکنم من تا الان ک بیست سالمه از کسی خوشم نیومده بود اینجوری

🤏🏻🤷🏻‍♀️
ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام ...

عزیزم واس چن روزاینقدخودتواذیت میکنی ارزش نداره هرچقدم مغرورباشه بازم معلومه ازحرفش ک براش مهم نیس حیفه خودتوداغون کنی بخاطرش درسته تاالان ازکسی خوشت نیومده اماشک نکن بعدابازم این حس تکرار میشه وچی بهترازاینک باادم درستش باشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ما کلا چند روز داریم صحبت میکنیم من ناشناس بش پیام دادم اون خودش گف بریم پی وی ولی من گفتم ن اونجام ...

به نظرم از اونهاس که روابط زیادی رو تجربه کرده و بود و نبود کسی برای مهم نیست و بیشتر برای سرگرمی هست کارش