2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا اینارو میگن 😶😶😶یعنی دروغه

بستگی به انتخابت داره اونایی که میگن از رو خامی و بچگی بوده .وقتی میخوای با کسی بقیه عمرتو شریک بشی باید هم عقل و‌هم دلت انتخابش کنه ..رضایت خانواده ها و تجربه هاشونم شرطه

شما چند سالگی انتخاب کردید. که میگید از روی عقل بوده؟

من 24سالم بود .این نظر شخصی منه بنطرم یه خانم حتما باید دانشگاه بره سرکار بره مستقل بشه جوونی شو بکنه که بعدا حسرتی نداشته باشه ..منو همسرم همکار بودیم از روز اولم تلاشم بر شناخت خودشو خانواده ش بود نه اینکه دچار احساسات بشم ایشون هم همینطور .خیلی تو انتخابت دقت کن چون بحث یه عمره همسرت میشه نزدیکترین ادم بهت حتی از پدر مادرت ..انگار خودته

همه چی ب دو طرف بستگی داره

شوهرم میگه ی جوری عاشقت شدم ک هر چی بیشتر میگذره شدیدتر عاشقت میشم 

منم واقعا نسبت ب قبل خیلی خیلی بیشتر عاشقش شدم

عشق و علاقه ک غریزی نیس عذرمیخوام حیوان نیستیم ک بگیم تا ابد همینطور میمونه عشق و رابطه سواد میخواد بلد بودن لازم داره باید ساخته شه این نیس دو نفر رو ب رو هم وایسن هیچ کاری نکنن بگن وای عاشقشم