2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نو بساز هنوز خیلی راه داری دختر 

نمیدونم چطوری 

درسته شک داشتم بهش ولی تحل کردم اما دیروز یه اتفاقی افتاد خیلی خیلی ناراحتم کرد من با دوستام بیزون بودم اومد پیشم حالم خوب نبود بعد هی جلو دوستام مزه میریخت میخندیدن بهم😞😞

چطور خودتو نجات دادی؟؟

درو رو آدمای جدید باز کردم 😊خیلی وسوسه شدم برگردم ولی وقتی ب اون روزای سمی و حال بدم فکر میکردم به تصمیم که گرفتم افتخار میکردم فقط کافیه به خودت دوباره فرصت بدی

ایجوری  تو میگی بیشتر ادم ها مشکلی دارن بلاخره باید همه رو باید گذاشت کنار بعد ادم می مونه وتنه ...

خیانت با مشکل فرق داره عزیزم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چطور بزلرمش

ببین اول بدون خیلیا همین حالا حال الان تو رو دارن، خیلیا این بحران رو رد کردن و خیلیا قراره بعدا دچارش بشن آدمایی ک ریسک میکنن و وارد رابطه میشن و عاشق میشن همیشه خطر هرنوع غمی در کمینشون هست!!!

تو شجاعت داشتی وارد رابطه شدی ،شجاعت داشتی اعتماد کردی و دل بستی!!

حالا باید شجاع باشیو دندون لق رو‌بندازی دور 

این حرفو کسی بهت میزنه ک غم عالم تو دلش بوده!!! 

اولش سخته نفست سخت بالا میاد هروزت غمه، درو دیوار اتاقت تورو‌ یاد اون میندازن 

ولی کم کم میبینی بدون اونم میشه!!! کم کم خودتو بغل میکنی 

کم کم این غم بزرگ میشه تجربه! وقتی ازین روزا فاصله بگیری میشی یکی ک تجربه ی سخت ترین شبا و روزا رو داشت ولی قوی ادامه داد!!!

فقط اینو مدام تکرار کن: دیگه نمیزارم شرمنده ی قلبم بشم!

باشگاه و درس و دوستاتو جایگزینش کن و از این رابطه درس بگیر ک آدمای بعدیو بهتر انتخاب کنی!!!

بهت قول میدم تا ابد پشیمون نمیشی از کاری ک کردیو دندون لق رو کندی انداختی دور 

مینویسم امضا میکنم ک پشیمون نمیشی!!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ببین اول بدون خیلیا همین حالا حال الان تو رو دارن، خیلیا این بحران رو رد کردن و خیلیا قراره بعدا دچا ...

مرسی‌عزیزم🥲

من خیلی تلاش کردم خیلی که شاید درست بشه خودش فقط‌قول علکی میده ولی الان اینقد به حالی رسیدم که حاضرم ببینمش با هزارتا دختر و من پیام دادم ب اون دختری که باهاش رل بود وقتی منم بودم بهش گفتم ک بیاد بهش پیام بده 

سخت ترین کاری بود که کردم خودمم این روزا دیگ میرم