2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بزن گوش میدم 🌹

من سه ساله تو رابطم بعد یکسال پیش وقتی شرایط خوبی نداشتم عشقم با یه نفر دیگه حرف میزد منظورم حرف معمولی نیست یعنی رل بوده با طرف 

من دوماه پیش فهمیدم خیلی التماسم کرد ک بمونم درست میکنه همه چیو 

منم خیلی دوسش داشتم موندم ولی هنوز اون پیاماشون جلو چشامه همش بهش شک میکنم خودم خسته شدم از شک کردن ازاینکه هی ب خودم میگم چی کم گذاشتم شب و روزم شده گریع حتی خواب راحت ندارم همش خواب میبینم که داره بهم خیانت میکنه خیلی خستمه خیلییی نمیدونم‌چطورحالمو خوب کنم 🥲

من سه ساله تو رابطم بعد یکسال پیش وقتی شرایط خوبی نداشتم عشقم با یه نفر دیگه حرف میزد منظورم حرف معم ...

منم  قبلا سه سال تو رابطه سمی بودم...🙂درکت میکنم عزیزم خیلی چیزامو سر اون رابطه از دست دادم.. واقعا ناامید بودم و حال روحی مساعدی نداشتم.. خیلی دروغ میگفت بعد هی قول میداد که آدم میشع ولی نشد همه حرفاش در حد حرف میموند... منم شکاک بودم حتی حرف راستشم باور نمیکردم درواقع فقط ی وابستگی ساده بود وگرنه هیچ علاقه ای بهش نداشتم ولی ب لطف خدا نجات پیدا کردم

نمیدونم‌چکار کنم پراز حس بدم

بزارش کنار اینجوری یکبار و چند ماه زجر میکشی 

ولی با موندش هروز بارها و بارها زجر میکشی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بزارش کنار اینجوری یکبار و چند ماه زجر میکشی  ولی با موندش هروز بارها و بارها زجر میکشی

ایجوری  تو میگی بیشتر ادم ها مشکلی دارن بلاخره باید همه رو باید گذاشت کنار بعد ادم می مونه وتنهایی 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

ایجوری  تو میگی بیشتر ادم ها مشکلی دارن بلاخره باید همه رو باید گذاشت کنار بعد ادم می مونه وتنه ...

تنها موندن بهتر از اینه هرروز بمیری و زنده بشی... دنیا پر از آدمای خوب و قشنگه مجبور نیستی بخاطر یه حس پا رو خودت بزاری