2821
2789
عنوان

تیپ دانشگاهی

311 بازدید | 7 پست

دوستان به کمکتون نیازمندم

برای ترم زمستونی ثبت نام کردم احتمالا از اول اسفند شروع میشه کلاسامون دانشگاه ازاد

اصلا نمیدونم چی باید بپوشم

خواهرام ۱۰ ۱۵ سال پیش رفتن دانشگاه اونموقع مثل اینکا به لاک زدن هم گیر میدادن ولی دوستام میگن که به ناخون کاشت بلند هم گیر نمیدن دیگه

مانتو جلو باز ممنوعه کامل؟ اگه جلوش از اون گیره ها داشته باشه چی؟ شلوار جذب چطور هرچی شلوار دارم جذبه😬 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ن کاشت ولاک و ارایش ومدل مو و فلان....کاری ندارن .مقنعه از سرت نیفته و مانتو کتی و ساپورت نپوش فقط 😐 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شهری ک میری هواش چطوره؟

تهرانه معمولیه هوا معمولا ی کاپشن میپوشم فقط که اگه مانتو بپوشم احتمالا اونم نخواد چون کلاسا به احتمال زیاد اسفند شروع میشن گرم میشه هوا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

تهرانه معمولیه هوا معمولا ی کاپشن میپوشم فقط که اگه مانتو بپوشم احتمالا اونم نخواد چون کلاسا به احتم ...

خب

ب نظرم شلوار مانتو جذب نپوش

چون مد نیس

ی مانتو کوتاه مدل خیلی ساده بپوش ک یکم برات گشاد باشه

با یه بگ .. حالا یا ذغالی باشه یا یخی یا هررنگی ک ب مانتوت بیاد

اگرم کاپشن ب تیپت نمیاد زیر مانتوت یه لباس گرم بپوش

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟

قبلش برو یه چرخی بزن ببین پوششا چطوریه. 

دانشگاهاباهم فرق دارن. دانشگاه مابایه دیوار از محوطه دانشگاه کناری جدا شده. دوتاشم سراسریه. پوششای این وره دیوار بااون وره دیوار زمین تاآسمون فرق داره

من خودم شخصا تیپایی که به دانشگاه نمیادو نمیپسندم، وقتایی که ناخنم ساده س تو دانشگاه اعتمادبنفسم بیشتره

خب ب نظرم شلوار مانتو جذب نپوش چون مد نیس ی مانتو کوتاه مدل خیلی ساده بپوش ک یکم برات گشاد باشه ...

مرسی از نظرت❤️

یکم چاقم هستم شلوار بگ میپوشم ببخشید شبیه فیل میشم🫠

برای همین میخوام ببینم شلوار جذب اجازه میدن یا نه