2789
عنوان

بوتاکس زدم

803 بازدید | 13 پست

بچه ها برای بار دوم بوتاکس پیشانی زدم پارسال هم قبل عید زدم 

بعد دو هفته نتیجه داد 

الان دیروز زدم امروز حس کردم دم ابرو هام رفته بالا 

بنظرتون چرا زودتر نتیجه داده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها امپول ایرانی بوتاکس به دور چشمتون و پیشانی نزنید..

خاله من زد تیک عصبی شد ..

رفت دکتر گفت که بخاطر بوتاکس هست..

بابامم داروسازه گفت که تمام مسکورت های ایرانی را بهداشت از ما گرفتند گفتند که ایرانی باعث میشه که صدمه عصب چشمی ببینه مواطب باشید

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

عزیزم من سه روزه برای خط اخمم بوتاکس زدم ولی اصلا تغییری نکرده...پیشانی هم سفت نشده و راحت میتونم اخم کنم...بنظرت فعلا زوده...یا غیر طبیعیه؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
پس منم برم بزنم.درد داره؟ چی خوبه  و چقدر میزنی؟بزنم اگه مشکلی ندارم راهنمایی کن

ن زیاد 

مکسورت بزن بگو چشم گربه آیی طبیعی خیلی قشنگ‌میشه من دوساله دارم این برند مکسورت میزنم خیلی راضیم واقعا چهره ‌م تغییر میگنه