2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم مخالف بلاگری هستم زحمت میکشن پیج شون رو به یه جایی میرسونن ولی پول ناحق هم زیاد میگیرن بازدهی هم ندارن، این پول ایراد داره خب 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

حتی بیشتر حتی جنس رایگانم میکیرن یا خدمات رایگان ، هییییذی جونی کلی ذرس خونده با هزار اومد  ی کاری پیدا میکنه بزور برجی 10م اگ بهش بدم حالا اینا با ادا و اطفار و لودگی جیب مردمو خالی میکنن و جیب خودشونو پر حالا باز بعضیاشون هنری دارن چیزی برا عرضه دارن باز خوبه بعضیا نگم مثل نگین عابدزاده هیچ هنری نداره استوریاش بچه هاشن و بیدار شدیم خوابیذیم  ناهار خوردیم دیار فلان  اون یکی بچش فلان ی هنر برا عرضه نداره بعد هر استوری فک کنم30 م میگیره

یه خانم بود فکر نکم اسمش نرگس قاسمی بود خودشو و خانواده اش بلاگر بودن همه زندگیشون رو میرختن تو مجازی بعد اگه کسی انتقادی میکرد میگفتن زندگی سخصیه به کسی ربط نداره 😅ولی کار مزخرفه من همش فکر میکردم این کی به زندگیشون میرسن 

حتی بیشتر حتی جنس رایگانم میکیرن یا خدمات رایگان ، هییییذی جونی کلی ذرس خونده با هزار اومد  ی ک ...

اره خب، گرفتن پول واسه تبلیغات بد نیست، خب اونم پول داده تبلیغش کردن پیجش اومده بالا، کلی پول دوربین و... داده، حق داره پول بگیره، اما یه استوری ۲۴ ساعته پونزده تومن بنظرم یه جوریه 

حتی بیشتر حتی جنس رایگانم میکیرن یا خدمات رایگان ، هییییذی جونی کلی ذرس خونده با هزار اومد  ی ک ...

دقیقا اکثرا همینطون جالب نمیدونم چه جذابیتی برای بقیه داره کارهای روزمره وبچه هاشون