2777
2789
عنوان

کارما پس دادم

943 بازدید | 37 پست

به یه نفر بدی کردم بدجور دلش رو شکستم و قضاوتش کردم چند ماه بعد دقیقاااا همون بلاها سرم اومد 😔 خدا منو ببخشه از خدا می‌خوام دیگه منو ببخشه و اصلا دیگه هیچکسو قضاوت نمیکنم و به کسی بدی نمیکنم 

سال های قبل هم دل یکیو شکسته بودم همون اتفاق دقیقا برام تکرار شد ولی اون آدم ها خبر ندارن من کارما پس دادم ببینید همه کسایی که بهتون بدی کردند کارما پس میدن مطمعن باشید فقط شما از داخل زندگیش خبر ندارید  من خودم اعتقاد نداشتم اما سخت اعتقاد پیدا کردم یه حسی به من میگه خدا منو بخشیده و درسمو گرفتم 😔تو رو خدا دل نکشنید تاوان داره من که از ته دل توبه کردم و دیگه تکرار نمیکنم فقط این تایپک رو زدم بدونید کارما وجود داره دل نشکنید با هم مهربون باشیم قضاوت کنیم تو همون جایگاه قرار میگیریم برای منم دعا کنید خدا منو ببخشه دیگه از این به بعد درست رفتار میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز هم نفهمیدم ،پس من دارم کارمای چی رو پس میدم هان نه قضاوت میکنم نه دل میشکونم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

حس بدی که الان دارید رو درک میکنم انشالله زودتر آرامش بگیرید حداقل انقدر انسانیت دارید که میدونید کا ...

حس خیلی بدی دارم اما حس میکنم خدا منو بخشیده از این به بعد تصمیم گرفتم به خدا نزدیک شم و نماز بخونم 

منم یکیو ول کردم البته مجازی بود و خودمم دتشتم عذاب میکشیدم بعد کسی که عاشقش بودم هم بهم خیانت کرد ه ...

نمیدونم برای من تک تک همون اتفاق ها افتاد و همون جوری سرم اومد دقیقاااا الان اعتقاد پیدا کردم اصلا هم آدم معتقدی نبودم اگه میتونی ازش حلالیت بخواه اگه نمیتونی از خدا از ته دل طلب بخشش کن

من هنوز هم نفهمیدم ،پس من دارم کارمای چی رو پس میدم هان نه قضاوت میکنم نه دل میشکونم

از کجا میدونی کارمائه

اگه معتقدی تو قرآن گفته بعضی آدما رو برای آزمایش برخی دیگه گذاشتیم 

یا گفته انسان رو در رنج آفریدیم

این با کارما فرق داره عزیزم

شاید آزمایشت باشه شاید میخواد بهت درس بده ‌.....

حس خیلی بدی دارم اما حس میکنم خدا منو بخشیده از این به بعد تصمیم گرفتم به خدا نزدیک شم و نماز بخونم& ...

حتما همینطوره همین که این حسو دارید نشونه ی خوبیه امیدوارم نماز خوندن رو ترک نکنید اولاش سخته واقعا ولی بعدا اگه نخونی آروم و قرار نداری