2777
2789

بستگی داره شاید مجبور باشه شایدحس کنه با نبودش اون دختر خوشبخت تره  ولی براش سخته خب و به مرور کمرنگ میشه 

ولی خب شایدم علاقه نداره که اینطوره

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین پسری ک عاشق باشع درصورتی دوری دخترو‌تحمل‌میکنه ک بدونه ب ضرر دخترس کلن دو‌حالت دارع یا ب ضرر دخترس یا هم از دختره ی چیزی دیده ک‌نمیخواد باهاش حرف بزنه یا در ارتباط باشه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه دلیل دوری بخاطر خودشه نه من 

اها پس احتمالا خودش یه سری مشکلات داره.....

منم این دوریو تحمل کردم اخرشم هیچ...

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖