2821
2789

بستگی داره شاید مجبور باشه شایدحس کنه با نبودش اون دختر خوشبخت تره  ولی براش سخته خب و به مرور کمرنگ میشه 

ولی خب شایدم علاقه نداره که اینطوره

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین پسری ک عاشق باشع درصورتی دوری دخترو‌تحمل‌میکنه ک بدونه ب ضرر دخترس کلن دو‌حالت دارع یا ب ضرر دخترس یا هم از دختره ی چیزی دیده ک‌نمیخواد باهاش حرف بزنه یا در ارتباط باشه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه دلیل دوری بخاطر خودشه نه من 

اها پس احتمالا خودش یه سری مشکلات داره.....

منم این دوریو تحمل کردم اخرشم هیچ...

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز