2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میذارم رودمای 170 تا160 زمان 40 دقیقه فقط پایین، پنج دقیقه ی آخر هم فقط المنت بالا. خوب میشه

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
نه اول باید پایینو روشن کنی  نهایتا ده دقیقه ی آخر بالا رو چشمتم بهش باشه نسوزه درجه شو رو ۱۵ ...

اخه امروز اینکارو کردم بالا و پایین پخت وقتی چنگال زدم وسطش کاملا خام بود 

اخه امروز اینکارو کردم بالا و پایین پخت وقتی چنگال زدم وسطش کاملا خام بود 

تایمش کم بوده حرارتش زیاد و اینکه هر دو روشن کرده بودی

قبل اینکه قالبتو بذاری ده دقیقه قبلش روشن کن بعد که گذاشتی فقط پایینو روشن کن

پایین کیک نمیسوزه؟کدوم طبقه توستر میذارید؟

نه..طبقه ی وسط

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
تایمش کم بوده حرارتش زیاد و اینکه هر دو روشن کرده بودی قبل اینکه قالبتو بذاری ده دقیقه قبلش روشن کن ...

تایم ۴۵دیقه حرارت۱۸۰ قبلشم روشن کردم دقیقا همینکارا رو کردم

تایم ۴۵دیقه حرارت۱۸۰ قبلشم روشن کردم دقیقا همینکارا رو کردم

خیلی زیاده ۱۵۰ بذار قالبتم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بذار بالاترین طبقه ی فر

بعد تست کن اگه پخته بود که بذارش پایین المنت بالا رو روشن کن اگه نپخته بود دوباره بذار طبقه ی بالا ۱۰ دقیقه دیگه بمونه